Inici Normatives i Acció de Govern Plans i programes municipals Pla de Govern

Pla de Govern 2019-2023

Girona som tots

Aquest és el pla de govern que plantegem per a Girona, definint les polítiques municipals que ens comprometem a tirar endavant per fer avançar la ciutat en els propers quatre anys. Situem entre les prioritats la sostenibilitat, l'educació i el dinamisme econòmic com a motors de progrés. A Girona cuidem la nostra gent i posem les persones al centre de la nostra acció política, per tal de fer possible que tothom pugui construir-hi els seus projectes vitals i professionals. Des de l'Ajuntament treballarem per tenir una ciutat més segura, més neta, més amable, més tecnològica i més justa. Serem presents en tots els barris de la ciutat.

I evidentment continuarem fent de Girona una ciutat on es respectin els nostres drets i les nostres llibertats, implicada en el futur de Catalunya i en la construcció d'un país millor. Estem convençuts que amb aquest pla de govern assolirem els objectius que ens hem proposat, acompanyats de la complicitat i el compromís de tots i cadascun dels veïns i veïnes. Perquè Girona som tots.

 

Eixos, objectius i estat d'execució

Per tal que pugueu avaluar l'acció de govern i fer-ne el seguiment, posem a l'abast el Pla de govern 2019-2023, els eixos concrets i l'estat de realització. Per consultar-ne l'estat, cliqueu sobre cada àrea i obriu els eixos que us interessin. Aquestes dades s'actualitzen periòdicament.

ÀreaEstat d'execució
1. Alcaldia
2. Hisenda i Règim Interior
3. Àrea de Territori
4. Drets de les Persones
5. Promoció Econòmica
Finalitzat En procés No iniciat