Inici Organització Participació ciutadana Indicadors estadístics

Indicadors estadístics

L'observatori de Girona

Fa poc més de 10 anys es creava l'Observatori de Girona: un servei de difusió d' informació estadística actualitzada sobre diversos àmbits de la ciutat, amb la voluntat de servir alhora com una font d'informació fiable i rigorosa; com un instrument de suport per a l'anàlisi, avaluació i la presa de decisions a la ciutat i com una eina per a la identificació dels processos estratègics de desenvolupament territorial que hi tinguessin lloc.

S'ha apostat per donar valor afegit les dades estadístiques, permetent als usuaris la seva visualització interactiva a partir de gràfics i mapes, o afegint vincles a altres recursos relacionats que els puguin ser útils per al seu treball (Dades Obertes, Estudis analítics,...). Igualment, ens ha semblat necessari donar protagonisme a les dades de caràcter inframunicipal que permetran posar el focus en altres àmbits territorials d'anàlisi dins del municipi.

 

Indicadors

Indicadors són un conjunt de sèries de dades estadístiques bàsiques que descriuen l'estat actual de la ciutat i permeten avaluar-ne les tendències. S'estructuren de manera temàtica d'acord amb els principals àmbits d'anàlisi territorial i sòcio-econòmic, i s'ofereixen recollides anualment o mensualment.

 

Dades a la Carta

Els ciutadans i ciutadanes poden sol·licitar-nos dades que no estiguin al web si es tracten d'informacions disponibles a les nostres fonts de dades.