Array ( [FILENOM] => f/o/foto_veray_5.jpg [FILEMIDA] => 0,76 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => Font: PPC [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Veray: "La inauguració de la nova estació d'autobusos és una bona notícia però no podem oblidar que arriba tard i amb retard" | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Veray: "La inauguració de la nova estació d'autobusos és una bona notícia però no podem oblidar que arriba tard i amb retard"

Sobre la construcció del nou Trueta, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i vicesecretària general d’Acció Social del PPC assenyala que “per a nosaltres és prioritari que el nou Hospital, que ha de ser un centre de referència per a la província i per a la ciutat, se situï a la part nord de Girona”

divendres 5 de maig de 2017


La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona i vicesecretària general d’Acció Social del Partit Popular Català, Concepció Veray, ha assenyalat avui que “la inauguració de la nova estació d’autobusos és una bona notícia però no podem oblidar que arriba tard i amb retard perquè durant massa temps hem viscut una situació de provisionalitat amb l’estació d’autobusos de la Plaça d’Espanya”.

En una entrevista al programa ‘Girona ara’ de FeM Girona, Veray ha mostrat la seva disconformitat pel fet que “encara no s’hagi pres una decisió sobre què es farà amb la Plaça d’Espanya”. “Em preocupa el retard amb què es planteja el futur d’aquells espais de la ciutat que quedaran alliberats, l’equip de Govern per ara no ens ha plantejat cap projecte ni cap alternativa i tampoc ha posat sobre la taula obrir aquest debat i aquest concurs d’idees”, ha criticat.

Així mateix, Concepció Veray ha constatat “les queixes de futurs usuaris i treballadors de la nova estació”. “Caldrà veure com funciona aquest nou equipament i com es resolen les mancances que hi ha”, ha remarcat.

D’altra banda i en relació al debat sobre la construcció del nou Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, Concepció Veray ha manifestat que “per a nosaltres és prioritari que el nou Trueta, que ha de ser un hospital de referència per a la província i també per a la ciutat, se situï a la part nord de la ciutat”. “I davant la passivitat de la Generalitat perquè es construeixi a la ciutat de Girona, nosaltres estem oberts i disposats a donar suport a l’equip de Govern si finalment entre tots arribem a la conclusió que els terrenys de Domeny són els millors per ubicar aquest equipament” ha afegit destacant que “és una bona manera de plantar-nos amb la Generalitat per parlar de tu a tu”.

En aquest sentit, Veray ha lamentat que “es torni a insistir en què el Trueta es vol portar a Salt, considerem que això seria un error, perquè cal tenir en compte la mobilitat de la gent”. I així mateix, ha recordat que “al Trueta hi ha un cartell on diu que el 2009 serà inaugurat el nou Hospital, estem al 2017 i encara ens estem barallant sobre on s’ubicarà”. “Em preocupa que amb els tejemanejes de la Generalitat amb el debat de Girona-Salt es fomenti l’enfrontament entre els dos municipis, quan mai havíem tingut cap problema amb aquest tema”, ha lamentat.

Per últim, la portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona ha fet referència al debat de concentració de l’exposició de ‘Girona, Temps de Flors’ al centre de la ciutat. “Aquest debat no l’acabem de rematar mai, cal abordar-ho d’una vegada per totes”, ha sentenciat.

En aquest sentit, Concepció Veray ha assenyalat que “no podem perdre de vista que aquesta exposició és molt important i per tant, ve molta gent de fora, però són uns dies en què la ciutat i els gironins i gironines continuen funcionant de manera quotidiana, pel que és important garantir la seguretat i la mobilitat”. “Cal estar amatents i treballar per millorar any rere any perquè no ens podem permetre el luxe d’acabar morint d’èxit amb una cosa tan important per a la ciutat com és ‘Girona, Temps de Flors’”, ha conclòs.