Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Inauguració de la primera edició de la Mobile Week a Girona

DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 9.30 H - SEU DEL COL·LEGI D'APARELLADORS, ARQUITECTES TÈCNICS I ENGINYERS DE GIRONA (CARRER DE SANTA EUGÈNIA, 19)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral i directora de la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat de Girona, Laura Vall-llosera; el president del Col·legi d'Aparelladores, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Girona, Miquel Josep Vendrell, i el director de la Mobile Week, Esteban Redolfi, participaran divendres en la inauguració de la primera edició de la Mobile Week a Girona.

Presentació d'accions per al foment del turisme responsable a la ciutat

DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 11 H - SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana Yanes, explicaran divendres diverses accions per al foment del turisme responsable a la ciutat que es portaran a terme properament.

Benvinguda a la tercera Jornada de la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària (RSU) de la Universitat de Girona

DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 12 H - AUDITORI JAUME CASADEMONT. PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA (CARRER DEL PIC DE PEGUERA, 15)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà a la benvinguda de la tercera Jornada de la Càtedra de RSU de la Universitat de Girona, pensada amb l'objectiu que les entitats, institucions i empreses de la comarca del Gironès participin en un estudi per poder declarar el Gironès com a territori socialment responsable.

Plantada d'un arbre amb motiu del 25è aniversari de la creació de l'Associació de Veïns i Veïnes de Fontajau

DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 16.30 H - PLAÇA DE LA FONT

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà en l'acte commemoratiu del 25è aniversari de la creació de l'Associació de Veïns i Veïnes de Fontajau, que consistirà en la plantada d'un arbre a la plaça de la Font.

Assaig Black Music Festival

DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 19 H - ESPAI MARFÀ

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, assistirà a l'assaig de la Black Music Big Band per a l'espectacle Girona Aretha Franklin Tribut, que es podrà veure en el marc del Black Music Festival el 3 de març.