Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Segona edició de la gala Giroinfant #invulnerables

DIVENDRES 21 DE JUNY A LES 20 H - PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora M. Àngels Planas, i la regidora Núria Pi assistiran a la segona edició de la gala Gironainfant #invulnerables, organitzada per la Fundació Invulnerables.

Festa Major de Fontajau: ball de nit amb el grup Gerunda

DIVENDRES 21 DE JUNY A LES 21.30 H - PARC DE LA GUINGUETA DE FONTAJAU

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora M. Àngels Planas, i la regidora Núria Pi assistiran al ball de nit amb el grup Gerunda, una activitat organitzada en el marc de la Festa Major de Fontajau.

Acte de reconeixement de les millors notes de 4t d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius

DIMARTS 25 DE JUNY A LES 18 H - SALÓ DE PLENS I SALÓ DE DESCANS

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora Marta Sureda participaran a l'acte de reconeixement de les millors notes de 4t d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius dels centres educatius de la ciutat.

Actes dels regidors i regidores

Acte de graduació de la 7a promoció d'estudiants del Grau en Infermeria (2015-2019)

DIJOUS 20 DE JUNY A LES 18 H - PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA

La regidora Eva Palau assistirà a l'acte de graduació de la setena promoció d'estudiants del Grau en Infermeria de la Universitat de Girona, que han cursat els estudis en el període 2015-2019.

Rebuda de la Flama del Canigó

DIUMENGE 23 DE JUNY A LES 18 H - PLAÇA DEL VI

El regidor Martí Terés participarà en l'acte de rebuda de la Flama del Canigó, organitzat per diverses entitats de la ciutat com Òmnium Gironès, ANC Girona i l'ADAC. Hi haurà una cercavila de gegants que acompanyarà l'arribada de la flama.

Taula de debat del Barri Vell

DIMARTS 25 DE JUNY A LES 19 H - SEU DE LA DEMARCACIÓ DE GIRONA DEL COL.LEGI OFICIAL D'ARQUITECTES DE CATALUNYA (PLAÇA DE LA CATEDRAL, 8)

El regidor Lluís Martí assistirà a la taula de debat sobre el Barri Vell que organitza de Demarcació de Girona del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya amb l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri Vell.