Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Presentació del projecte guanyador de la Beca Carles Rahola 2017

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 11 H - SEU DE LA DEMARCAIÓ DE GIRONA DEL COL·LEGI DE PERIODISTES DE CATALUNYA (C. NOU DEL TEATRE, 1, 2N 1A)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la diputada de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas; el president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Ventura, i la guanyadora de la Beca Carles Rahola 2017 en la categoria professional, Gemma Busquets, presentaran demà el projecte guanyador de la Beca Carles Rahola 2017, titulat "El vot femení a la premsa de les comarques gironines (1931-1936)".

Estrena del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 20.30 H - CAMP DE MART DE LA DEVESA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor de Cultura, Carles Ribas, assistiran a l'estrena del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, organitzat per Circus Arts Foundation.

Hoquei sobre patins: FC Barcelona Lassa - Citylift Girona CH

DIVENDRES 23 DE FEBRER A LES 18.45 H - PAVELLÓ MUNICIPAL DE LLORET DE MAR (C. DELS MESTRES, S/N)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, assistirà al partit de quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins, que disputaran el FC Barcelona Lassa i el Citylift Girona CH.

Actes dels regidors i regidores

Cerimònia del Covenant of Mayors de la Unió Europea

DIJOUS 22 DE FEBRER - BRUSSEL·LES

El regidor de la UMAT, Ciutat Intel·ligent i Relacions Exteriors, Narcís Sastre, assistirà a la cerimònia anual del Covenant of Mayors de la Unió Europea, organitzada pel Covenant of Mayors Office.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Torre Gironella

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 19 H- LOCAL SOCIAL DEL BARRI

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, i el regidor de Cooperació i regidor del barri, Cristóbal Sànchez, participaran a l'assemblea de pressupostos participats del barri de Torre Gironella.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Pedret

DIOJUS 22 DE FEBRER A LES 19 H- CENTRE CÍVIC PEDRET

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i la regidora d'Igualtat i Drets Socials, Dinamització del Territori, i Salut, i regidora del barri, Eva Palau, participaran a l'assemblea de pressupostos participats del barri de Pedret.

Pressupostos participats: assemblea del barri de la Pujada de la Torrassa

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 19.45 H- LOCAL SOCIAL DEL BARRI

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i la regidora d'Igualtat i Drets Socials, Dinamització del Territori, i Salut, i regidora del barri, Eva Palau, participaran a l'assemblea de pressupostos participats del barri de la Pujada de la Torrassa.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Sant Ponç

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 20 H- CENTRE CÍVIC TER

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, i el regidor de Cooperació i regidor del barri, Cristóbal Sànchez, participaran a l'assemblea de pressupostos participats del barri de Sant Ponç.

Acte de Lliurament dels IX Premis Carles Rahola de Comunicació Local

DIJOUS 22 DE FEBRER A LES 20 H- AUDITORI DE GIRONA

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, assistirà a l'acte de lliurament de la novena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

Assemblea general de l'Association Européenne pour la Présérvation et la Valorisation de la Culture et du Patrimoine Juifs (AEPJ)

DIVENDRES 23 DE FEBRER A LES 9 H - CASA ADRET (BARCELONA)

El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, assistirà a l'assemblea general de l'Association Européene Pour la Préservation et la Valorisation de la Culture et du Patrimoine Juifs.

Presentació de la campanya "Quan no sàpigues de què parla, parla" d'Obertament a Girona

DIVENDRES 23 DE FEBRER DE LES 12.30 H A LES 18 H - PLAÇA DE SALVADOR ESPRIU

La regidora d'Igualtat i Drets Socials, Dinamització del Territori i Salut, Eva Palau, assistirà a la presentació a Girona de la campanya "Quan no sàpigues de què parlar, parla", de l'entitat Obertament, que té com a objectiu el foment de la reflexió i el canvi d'hàbits en relació amb la salut mental.

Presentació de la 22a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG

DIVENDRES 23 DE FEBRER A LES 11 H - SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el president del GEiEG, Francesc Cayuela, i la representant de l'audiovisual "Pedalada de Girona al Japó", Míriam Comas, presentaran demà la 22a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG.

Recepció de jurats i patrocinadors del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

DIVENDRES 23 DE FEBRER A LES 15 H - SALÓ DE SESSIONS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, rebran el jurat i els patrocinadors del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or.