Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Presentació de la 9a edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera

dimecres 26 d'abril a les 11 h - la rosaleda - jardí degustació

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich; el representant de les marques presents al Shopp Out, Xavier Alamar; la diputada de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, i la directora dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Marta Casacuberta, assistiran a la presentació de la 9a edició Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera.

Actes dels regidors i regidores

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de la Vall de Sant Daniel

dimarts 25 d'abril a les 19 h - centre social del barri (C/ de les monges, 18-20)

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i la regidora de Salut i Dinamització del Territori i regidora del barri de Sant Daniel, Eva Palau, participaran a l'assemblea del barri de la Vall de Sant Daniel en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Presentació de l'exposició "People left behind"

dimarts 25 d'abril a les 19 h - centre cívic barri vell - mercadal

El regidor de Cooperació, Cristóbal Sànchez, assistirà a la presentació de l'exposició "People left behind".

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Campdorà

dimarts 25 d'abril a les 20 h - centre social del barri (antigues escoles de campdorà)

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació, Eduard Berloso, i el regidor d'Ocupació i regidor del barri de Campdorà, Joaquim, Rodríguez, participaran a l'assemblea del barri de Campdorà en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de la Pujada de la Torrassa

dimarts 25 d'abril a les 20.15 h - centre social del barri (pda. de la torrassa, 32, baixos)

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i la regidora de Salut i Dinamització del Territori i regidora del barri de la Pujada de la Torrassa, Eva Palau, participaran a l'assemblea del barri de la Pujada de la Torrassa en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Cicle Cinema i Solidaritat: "Soukeina. 4.400 días de noche"

dimarts 25 d'abril a les 20.30 h - cinema truffaut

El regidor de Cooperació, Cristóbal Sànchez, assistirà a la projecció de la pel·lícula Soukeina. 4.400 días de noche, dins del cicle Cinema i Solidaritat. L'acte està organitzat pel Consell Municipal de Cooperació.

Conferència "Els nous reptes de l'educació", a càrrec de César Bona, tret de sortida del primer cicle d'orientació formativa de Girona "Camins"

dimecres 26 d'abril a les 18.30 h - espai caixa

La regidora de Joventut i Seguretat en el Treball, Elisabet Riera, assistirà a la conferència "Els nous reptes de l'educació", a càrrec de César Bona, tret de sortida del primer cicle d'orientació formativa de Girona "Camins".

Visita institucional a l'exposició "16 personatges que meravellen...i Miguel de Cervantes"

dimecres 26 d'abril a les 17.30 h - biblioteca pública carles rahola

El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, assistirà a la visita institucional a l'exposició "16 personatges que meravellen...i Miguel de Cervantes".

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Domeny

dimecres 26 d'abril a les 18.30 h - centre cívic ter

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació, Eduard Berloso, i la regidora de Joventut i Seguretat en el Treball i regidora del barri, Elisabet Riera, participaran a l'assemblea del barri de Domeny en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Fontajau

dimecres 26 d'abril a les 19.15 h - centre cívic ter

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació, Eduard Berloso, i el tinent d'alcaldia, regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública i regidor del barri, Joan Alcalà, participaran a l'assemblea del barri de Fontajau en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Sant Ponç

dimecres 26 d'abril a les 20 h - centre cívic ter

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació, Eduard Berloso, i el regidor de la UMAT i regidor del barri, Manuel Martín, participaran a l'assemblea del barri de Domeny en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.