Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Presentació de la xarxa col·laborativa del sector de la construcció de Girona i el seu entorn territorial "Construcció Connectada"

divendres 24 de febrer a les 12 h - sala miquel diumé de l'ajuntament de girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, presentaran la xarxa col·laborativa del sector de la construcció de Girona i el seu entorn territorial "Construcció connectada".

Balanç del protocol d'absentisme a la ciutat

dilluns 27 de febrer a les 16.30 h - sala miquel diumé de l'ajuntament de girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, faran dilluns un balanç del funcionament del protocol d'absentisme a la ciutat, emmarcat dins de la Comissió d'Absentisme de Ciutat, i anunciaran el resultat de les diferents iniciatives que s'han engegat fins ara en aquest àmbit.

Entrevista al programa "Tot Rodó" de Televisió de Girona

dilluns 27 de febrer a les 21 h - televisió de girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà dilluns al programa Tot Rodó, de Televisió de Girona.

Actes dels regidors i regidores

Presentació de la nova exposició temporal del Museu del Cinema "Pantalla Oberta ESCAC"

divendres 24 de febrer a les 11 h - museu del cinema

El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas; el director de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, Sergi Casamitjana, i el director del Museu del Cinema, Jordi Pons, presentaran demà la nova exposició temporal del Museu del Cinema "Pantalla Oberta ESCAC. Projeccions contínues dels millors curtmetratges sorgits de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya".

Rua de Carnestoltes a Girona Est

divendres 24 de febrer a les 15.30 h - centre cívic onyar

El regidor de Cooperació i regidor de barri de Vila-roja, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Grup Sant Daniel i Torre Gironella, Cristóbal Sànchez, assistirà a la rua de Carnestoltes a Girona Est, organitzada pel Centre Cívic Onyar.

Carnestoltes a Montilivi

dissabte 25 de febrer de les 10 a les 12 h - plaça de la font del gat

La tinenta d'alcaldia, regidora d'Educació i Esports i regidora del barri de Montilivi, Isabel Muradàs, assistirà demà a la XXI Festa de Carnestoltes de Montilivi.

Carnestoltes a Girona Est

dissabte 25 de febrer a les 16 h - centre cívic onyar

La tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat, Sílvia Paneque, i el regidor de Cooperació i regidor dels barris de Vila-roja, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Grup Sant Daniel i Torre Gironella, Cristobal Sánchez, assistiran al Carnestoltes de Girona Est.

Carnestoltes a Sant Narcís

dissabte 25 de febrer a les 16 h - plaça de l'assumpció

El regidor de la UMAT, Manuel Martín, assistirà al Carnestoltes de Sant Narcís, organitzat per entitats del barri.

Carnestoltes a Montjuïc

diumenge 26 de febrer a les 11 h - plaça de domènec fita

La regidora de Joventut, Elisabet Riera, assistirà al Carnestoltes del barri de Montjuïc.

Partit: Spar Citylift Girona - CREF ¡HOLA!

diumenge 26 de febrer a les 18 h - pavelló municipal girona-fontajau

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, assistirà al partit de Lliga Femenina de bàsquet que enfrontarà l'Spar Citylift Girona amb el CRECF ¡HOLA!.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Torres de Taialà

dilluns 27 de febrer a les 19 h - centre cívic ter

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i el tinent d'alcaldia, regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública i regidor del barri, Joan Alcalà, participaran a l'assemblea del barri de Torre de Taialà en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Mas Catofa

dilluns 27 de febrer a les 20 h - centre cívic ter

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i el tinent d'alcaldia, regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública i regidor del barri, Joan Alcalà, participaran a l'assemblea del barri de Mas Catofa en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.

Pressupostos participats 2017: Assemblea del barri de Germans Sàbat

dilluns 27 de febrer a les 20.30 h - centre cívic ter

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i el tinent d'alcaldia, regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública i regidor del barri, Joan Alcalà, participaran a l'assemblea del barri de Germans Sàbat en el marc dels pressupostos participats dels barris 2017.