Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Presentació del llibre de Pere Cerezo, alcalde de Girona durant la Guerra Civil

DIMARTS 18 DE DESEMBRE A LES 19 H - SALA MIQUEL DIUMÉ

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà a la presentació del llibre sobre Pere Cerezo, alcalde de Girona durant la Guerra Civil. La publicació ha estat editada per l'Ajuntament de Girona i la Fundació Josep Irla. A l'acte hi assistirà també el regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania, Carles Ribas.

Lliurament de les 39enes distincions als establiments històrics

DIMARTS 18 DE DESEMBRE A LES 20.15 H - CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA (GRAN VIA DE JAUME I, 46)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana Yanes, participaran en l'acte de lliurament de les 39enes distincions als establiments històrics, que s'entreguen a les empreses gironines amb més de 50 anys d'antiguitat.

Atenció a mitjans sobre la campanya "Joguina segura" de la Policia Municipal de Girona

DIMECRES 19 DE DESEMBRE A LES 11 H - DAVANT DE LA SEU DE LA POLICIA MUNICIPAL

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, farà demà una atenció als mitjans de comunicació sobre una nova edició de la campanya "Joguina segura" de la Policia Municipal de Girona.

Actes dels regidors i regidores

Presentació de la 34a edició del Lleuresport

DILLUNS 17 DE DESEMBRE A LES 12 H - SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

El regidor d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Josep Pujols, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela, presentaran dilluns la 34a edició del Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona.

"Donem veu al M. Hble. Sr. Carles Puigdemont"

DILLUNS 17 DE DESEMBRE A LES 19 H - AUDITORI JOSEP IRLA. EDIFICI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A GIRONA (PLAÇA DE POMPEU FABRA, 1)

La regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, assistirà la xerrada col·loqui en videoconferència "Donem veu al M. Hble. Sr. Carles Puigdemont", que s'organitza dins del cicle de xerrades "Donem veu a..." de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Presentació del nou festival Festimam

DIMARTS 18 DE DESEMBRE A LES 11.30 H - AUTOPODIUM VOLSKWAGEN (CARRER DE SANTA COLOMA, 59)

El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania, Carles Ribas, participarà demà a la presentació del nou festival Festimam.

11a edició Premis FAGIC

DIMARTS 18 DE DESEMBRE A LES 18 H - SEU SGAE (PASSEIG DE COLOM, 6. BARCELONA)

El regidor de Cooperació, Cristobal Sanchez, assistirà a l'onzena edició de l'acte de lliurament dels premis FAGIC, organitzats per la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC).