Inici Normatives i Acció de Govern Agenda del govern municipal

Agenda del govern municipal

Actes de l'alcaldessa

Presentació de la programació de l'acte de canvi de denominació de la plaça de l'U d'Octubre del 2017

DIJOUS 19 D'ABRIL A LES 11 H - SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la portavel del grup municipal d'ERC-MES, M. Mercè Roca; de la portaveu del grup municipal CUP - Crida per Girona, Laia Pèlach, i en representació de la societat civil, del representant de la Federació d'Associacions de Veïns de Girona, Romà Monreal; del representant de Girona Vota, Sergi Font; del representant de Voluntaris pel Dret de la Defensa, Albert Carreras, i del president de l'Associació de Veïns del Mercadal, Ferran Girón, presentarà demà la programació d'activitats previstes per a l'acte de canvi de nom de la plaça de l'U d'Octubre del 2017, que es farà aquest dissabte 21 d'abril.

Inauguració del Congrés Català d'Urgències i Emergències

DIJOUS 19 D'ABRIL A LES 13 H - PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d'Igualtat i Drets Socials, Dinamització del Territori, i Salut, Eva Palau, assistiran a la inauguració del Congrés Català d'Urgències i Emergències, organitzat per la Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències (SOCMUE).

Presentació del decàleg de bones pràctiques turístiques a la ciutat de Girona

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 11 H- SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, presentaran demà el decàleg de bones pràctiques turístiques a la ciutat de Girona.

Presentació de l'Associació Romaní Sant Narcís

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 17.30 H- CENTRE CÍVIC SANT NARCÍS

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; i el regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, assistiran a la presentació de l'Associació Romaní Sant Narcís.

Festa de Sant Raimon de Penyafort

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 18 H- AUDITORI JOSEP IRLA DE L'EDIFICI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A GIRONA (PL. DE POMPEU FABRA, 1)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de Cultura, Carles Ribas, assistirà a la Festa de Sant Raimon de Penyafort, organitzada pel Col·legi d'Advocats de Girona.

Trobada #trinxat+9 amb Marta Madrenas

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 20 H- JARDINS DE LA MERCÈ (PUJADA DE LA MERCÈ, 10)

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, assistirà a la trobada #trinxat+9, organitzat per www.trinxat.cat

Actes dels regidors i regidores

Recepció a la delegació institucional empresarial de la Regió de Garza (São Paulo - Brasil) juntament amb la representació de l'empresa Coffee Center d'Aiguaviva

DIJOUS 19 D'ABRIL A LES 11 H- SALÓ DE SESSIONS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, rebrà la delegació institucional empresarial de la Regió de Garza (São Paulo - Brasil) juntament amb la representació de l'empresa Coffee Center d'Aiguaviva.

Presentació del programa de casals d'estiu 2018

DIJOUS 19 D'ABRIL A LES 12 H- SALA MIQUEL DIUMÉ DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA

El tinent d'alcaldia i regidor de Joventut, Carles Ribas, i la responsable del programa de casals d'estiu de l'Ajuntament de Girona, Cristina Casas, presentaran demà el programa de casals d'estiu 2018.

Lliurament del IX Premi Fundació Institut Jaume Vicens Vives

DIJOUS 19 D'ABRIL A LES 13 H- TEATRE DE L'INSTITUT JAUME VICENS VIVES (C. D'ISABEL LA CATÒLICA, 17)

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, assistirà al lliurament del IX Premi Fundació Institut Jaume Vicens Vives.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Sant Ponç

DIJOUS 12 D'ABRIL A LES 20 H- CENTRE CÍVIC TER

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, i el regidor de Cooperació i regidor del barri, Cristóbal Sànchez, participaran a l'assemblea de retorn dels pressupostos participats dels barris 2018 a Sant Ponç.

Acte inaugural del IV Cicle Reflexions sobre la vida i la mort

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 12.30 H- AUDITORI JOSEP IRLA DE L'EDIFICI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A GIRONA (PL. DE POMPEU FABRA, 1)

La regidora d'Igualtat i Drets Socials, Salut i Dinamització del Territori, Eva Palau, assistirà a l'acte inaugural del IV Cicle Reflexions sobre la vida i la mort, organitzat per la Regió Sanitària Girona de CatSalut.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Pedreres-Fora Muralla

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 18.30 H - LOCAL SOCIAL DEL BARRI

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, i regidor del barri, Eduard Berloso, participarà a l'assemblea de retorn dels pressupostos participats dels barris 2018 al barri de les Pedreres-Fora Muralla.

Pressupostos participats: assemblea del barri de Carme-Vista Alegre

DIVENDRES 20 D'ABRIL A LES 19.30 H - LOCAL SOCIAL DEL BARRI

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, i regidor del barri, Eduard Berloso, participarà a l'assemblea de retorn dels pressupostos participats dels barris 2018 al barri de Carme - Vista Alegre.