Inici Normatives i Acció de Govern Sessions Plenàries 2019

Acords del Ple municipal

 

Sessions Plenàries de l'any 2019

Les sessions plenàries ordinàries són públiques i es fan a les 6 de la tarda al Saló de Sessions de l'Ajuntament el segon dilluns de mes. El Ple de la corporació està format pel consistori municipal.

La publicació al web de les actes del Ple de la corporació de l'Ajuntament de Girona compleix els requisits de la Recomanació 1/2008, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, sobre la difusió d'informació que contingui dades de caràcter personal a través d'Internet.

També ho podeu seguir a través del Twitter de l'Ajuntament de Girona i/o
amb el hashtag #plegirona

 

DATA

ORDRE DEL DIA

ACTES

VÍDEOS

MOCIONS

ALTRES

21/01/2019

Ordinari

 

Moció que presenta el grup municipal del PSC per a la revisió del Decret 161/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el Servei Escolar de Trasnport per tal de facilitar el desplaçament de l'alumnat en l'educació obligatòria.

Moció que presenta el grup municipal del PPC per a constituir i posar en funcionament de manera immediata el Consell Municipal de Seguretat i Prevenció.

Moció que presenta el grup municipal d'ERC-MES per a facilitar el tràmit del descompte en el consum d'aigua per a les famílies nombroses

Moció que presenta el grup municipal CUP-Crida per Girona per forçar l'ampliació del Parc Públic d'Habitatges

Moció que presenta el grup municipal de C's referent a estudiar la conveniència de la millora de les estacions de Girocleta per optimitzar l'ús i la seguretat a la ciutat.