Inici Normatives i Acció de Govern Sessions Plenàries 2019

Acords del Ple municipal

 

Sessions Plenàries de l'any 2019

Les sessions plenàries ordinàries són públiques i es fan a les 6 de la tarda al Saló de Sessions de l'Ajuntament el segon dilluns de mes. El Ple de la corporació està format pel consistori municipal.

La publicació al web de les actes del Ple de la corporació de l'Ajuntament de Girona compleix els requisits de la Recomanació 1/2008, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, sobre la difusió d'informació que contingui dades de caràcter personal a través d'Internet.

També ho podeu seguir a través del Twitter de l'Ajuntament de Girona i/o
amb el hashtag #plegirona

 

DATA

ORDRE DEL DIA

ACTES

VÍDEOS

MOCIONS

ALTRES

11/03/2019

Ordinari

 

 

 

18/02/2019

Extraordinari

 

 

 

11/02/2019

Ordinari

 

Moció de la CUP-Crida de Girona per a definir de manera participada el nou equipament juvenil a l'esquerra del Ter.

Moció de C's de rebuig de la impunitat i l'indult als encausats pel cop a la democràcia a Catalunya dels mesos de Setembre i Octubre de 2017.

Informe
socioeconòmic
Gener 2019

21/01/2019

Ordinari

 

Moció que presenta el grup municipal del PSC per a la revisió del Decret 161/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el Servei Escolar de Trasnport per tal de facilitar el desplaçament de l'alumnat en l'educació obligatòria.

Moció que presenta el grup municipal del PPC per a constituir i posar en funcionament de manera immediata el Consell Municipal de Seguretat i Prevenció.

Moció que presenta el grup municipal d'ERC-MES per a facilitar el tràmit del descompte en el consum d'aigua per a les famílies nombroses

Moció que presenta el grup municipal CUP-Crida per Girona per forçar l'ampliació del Parc Públic d'Habitatges

Moció que presenta el grup municipal de C's referent a estudiar la conveniència de la millora de les estacions de Girocleta per optimitzar l'ús i la seguretat a la ciutat.