Array ( [FILENOM] => v/e/veray.jpg [FILEMIDA] => 0,63 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => Font: PPC [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Veray: "La ciutat de Girona està aturada, l'alcaldessa porta un any tirant de projectes que vénen de lluny" | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Veray: "La ciutat de Girona està aturada, l'alcaldessa porta un any tirant de projectes que vénen de lluny"

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona, critica que “Marta Madrenas s’ha preocupat més del procés separatista i de buscar confrontaments amb el Govern d’Espanya, que de treballar per trobar solucions als problemes reals dels gironins”

divendres 28 d'abril de 2017


La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha lamentat avui que “la ciutat de Girona està aturada, l’alcaldessa Marta Madrenas porta un any tirant de projectes que vénen de lluny i que ja estaven engegats, sobretot en la legislatura passada”. “Durant aquest primer any de mandat s’han estirat molt diferents festivals i Joc de Trons, però no hi ha res nou”, ha lamentat.

En aquest sentit, Veray ha assenyalat que “un exemple de què vivim de projectes del passat és el Cinema Modern, han dit que aquest seria l’any del Modern quan fa 15 anys que l’esperem, no és un projecte nou, i al pressupost d’enguany no hi ha ni un euro destinat a això perquè tot depèn d’una partida que fa 6 anys no es va executar, i d’una subvenció europea que no se sap si ens donaran”.

La portaveu del grup municipal del PPC a Girona també ha criticat que Madrenas, durant aquest primer any, “s’ha preocupat més del procés separatista i de buscar confrontaments amb el Govern d’Espanya, que de treballar per trobar solucions als problemes reals, i tendir ponts de col•laboració per treballar junts en benefici dels veïns i veïnes de la ciutat de Gironat”. “L’alcaldessa aprofita qualsevol moment per posicionar-se en contra de tot el que té relació amb el Govern d’Espanya i amb les Institucions de l’Estat, i un exemple d’això n’és la polèmica que ha creat l’Ajuntament entorn a la participació de les Forces Armades a la Fira ExpoJove”, ha explicat.

Així mateix, la portaveu del grup municipal del PPC també ha fet referència al fet que l’equip de Govern, format per CiU i PSC, ja compti amb la majoria necessària per tirar endavant qualsevol iniciativa sense la necessitat de pactar ni buscar suports en els grups de l’oposició. “Aquesta majoria absoluta va en detriment de la participació, diàleg, entesa, negociació, i predisposició als pactes que hauria d’existir entre l’equip de Govern i l’oposició”, ha assenyalat recordant que “quan Marta Madrenas arriba als plens ja té assegurat que totes les seves iniciatives s’aprovaran, amb els 14 vots que sumen les dues formacions de Govern”.

Finalment i pel que fa al paper del PSC durant aquest primer any de mandat de la present legislatura, Concepció Veray ha criticat que “la tinent d’alcalde, Sílvia Paneque, ara forma part d’un Govern que defensa tot el que contrari al que defensava ella fa un any, i calla”. “És molt preocupant que una persona quedi muda perquè li han donat una cadira”, ha conclòs.