Array ( [FILENOM] => p/e/pensant-girona_58d1144858fd4.png [FILEMIDA] => 0,11 Mb [EXTENSIO] => png [NOM] => [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) ERC-MES vol visitar també tots els instituts de la ciutat | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

ERC-MES vol visitar també tots els instituts de la ciutat

Engeguen aquesta iniciativa després de visitar totes les escoles de Girona. Organitzen un acte sobre educació el proper dilluns dia 20 a la tarda.

divendres 17 de març de 2017


La secció local d’ERC a Girona ha organitzat un acte per debatre sobre l’educació a la ciutat el proper dilluns 20 de març, a les 18h de la tarda, a l’escola Dalmau Carles (Can Gibert del Pla). El regidor Pere Albertí, que moderarà l’acte, ha explicat que han escollit aquesta escola “per què es tracta d’un centre amb moltes necessitats educatives i socials”. No en va, el títol del #PensantGirona d’enguany és “l’equitat comença a l’escola”.

En aquest sentit, Albertí ha expressat que “l’equitat es troba al centre del nostre model educatiu per Girona”, i ha defensat l’escola com un espai que “contribueix a la cohesió social i garanteix la igualtat d’oportunitats”. És per aquesta raó que el #PensantGirona servirà per debatre i fer propostes per combatre la segregació escolar o per millorar l’atenció als centres educatius amb més necessitats.

A més d’Albertí, participaran en l’acte la directora de l’escola Santa Eugènia, Magda Campistrol; el professor de l’Institut Montilivi Albert Quintana i la Diputada al Parlament Anna Simó. Simó, a més, és membre de la comissió d’ensenyament a la cambra catalana. Persona amb una llarga trajectòria política, cívica i social, també va ser consellera de benestar i família durant el govern d’entesa presidit per Pasqual Maragall (2003 - 2006). L’acte serà presentat per la portaveu d’ERC-MES, Maria Mercè Roca.

Visita als Instituts
El mes passat, el grup municipal d’ERC-MES va visitar les 31 escoles de la ciutat amb l’objectiu de “conèixer de primera mà la situació dels centres docents i les seves mancances”. La portaveu del grup, Maria Mercè Roca, ha anunciat que en breus començaran a dur a terme una ronda de visites, ara, a tots els instituts de la ciutat. “La nostra intenció és obtenir una fotografia actualitzada de l’estat de l’educació a Girona”. En aquest mateix sentit, Pere Albertí ha lamentat que “l’equip de govern no trepitgi prou els centres educatius de la ciutat”, i ha expressat que “el nostre grup municipal té projecte, model educatiu i ganes de treballar per l’educació a Girona”. Finalment, el regidor ha animat a professors, pares i mares i membres de la comunitat educativa en general a participar de l’acte de dilluns “per contribuir a fer de Girona una autèntica ciutat educadora”.