Array ( [FILENOM] => v/e/Veray_ple_58caabccb421f.JPG [FILEMIDA] => 0,08 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => Font: Grup municipal PPC [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Veray critica que el PSC de Girona ha votat a favor d’una moció de suport a Artur Mas per la sentència del judici sobre el 9N | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Veray critica que el PSC de Girona ha votat a favor d’una moció de suport a Artur Mas per la sentència del judici sobre el 9N

La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona constata que “Sílvia Paneque ja no sap què fer per mantenir la seva cadira, actua com un membre més de CiU i fins i tot s’ha posicionat d’una manera totalment contrària a com ho ha fet el seu partit a Catalunya”.

dimarts 14 de març de 2017


La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha criticat avui que el PSC de Girona votés aquest dilluns en el ple a favor d’una moció en contra de la judicialització de la política, i de suport a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i les diputades Joana Ortega i Irene Rigau, després de coneixer-se la sentència del judici sobre el 9N, per les quals tots tres han estat condemnats a penes d’inhabilitació.

Veray ha assenyalat que “la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona, la socialista Sílvia Paneque, ja no sap què més fer per mantenir la seva cadira, actua com un membre més de CiU i fins i tot es posiciona d’una manera totalment contrària a com ho fa el seu partit a Catalunya”. En aquesta línia, la portaveu del PPC a l’Ajuntament ha recordat que ahir dilluns des del PSC es van mostrar a favor de les condemnes d’inhabilitació, conseqüència d’haver-se saltat la llei.

Durant la seva intervenció al ple de l’Ajuntament, Concepció Veray va argumentar el vot en contra del grup municipal del PPC a aquesta moció destacant que “judicialitza la política qui se salta les lleis, no qui vetlla pel seu compliment”.

En aquest sentit, Veray va explicar que “la sentència del judici sobre el 9N s’engloba en la normalitat d’un procés judicial, i és una mostra de què l’Estat de Dret funciona a Catalunya”. “Saltar-se la llei té conseqüències, qui la fa la paga, perquè ningú està per sobre de la llei”, va concloure.