Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

En marxa el projecte de la coberta de la Plaça Miquel de Palol

dimecres 2 de maig de 2018

La coberta de la plaça Miquel de Palol, una de les demandes del barri de la Devesa-Güell, serà ben aviat una realitat després que divendres de la setmana passada la Junta de Govern Local en va aprovar inicialment el projecte, que té el seu origen en els pressupostos participats del 2017.

La superfície sobre la qual s’actuarà és de 150 metres quadrats. La coberta s’ubicarà a l’extrem de la plaça que limita amb el carrer de Bernat Boadas i el passatge dels Massaguer. El projecte no preveu modificar ni el paviment ni la distribució actual de la plaça i només considera la construcció d’un cobert per generar una zona d’ombra i de protecció en cas de pluja.

L’alçada prevista de la pèrgola és de 4 metres i se sustentarà sobre pilars de fusta laminada que es fixaran a unes platines metàl·liques. El sostre de la coberta serà de fusta i incorporarà una làmina asfàltica per garantir-ne la impermeabilització.

La coberta ajudarà a optimitzar i augmentar els usos i les activitats que es porten a terme a la plaça i millorar la cohesió social del sector.