Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

L’antic camp de futbol de la Devesa serà un espai d'estada i descans

dijous 19 d'abril de 2018

L’antic camp de futbol de Fèlix Farró, de la Devesa, serà ben aviat un espai d’estada i descans que permetrà diversificar els usos de la zona. “Les actuacions que hem començat aquesta setmana són la conseqüència real de posar un parèntesi a la tramitació del pla especial de la Devesa, ja que això ens permet treballar de forma efectiva i intensa per tenir un parc urbà, transitable, que es pugui viure, amable, tal com vol la ciutadania”, afirma l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Les obres a l’antic camp de futbol, d’una superfície aproximada de 15.000 metres quadrats, consistiran principalment a anivellar i adequar el sòl per sembrar-hi herba de prat i convertir l’espai en un prat sec amb un baix nivell de manteniment, ja que no requerirà d’una instal•lació de reg.

A banda d’aquesta acció, properament es treballarà també en demandes ciutadanes com la creació d’un parc de salut, que s’ubicarà a la zona del Camp de Mart i que ha estat reclamat per l’Associació de Veïns de la Devesa. També s’actuarà per crear un circuit workout, “que recuperarà, d’alguna forma, l’essència del circuit del Colacao però que serà diferent, per exemple, en el fet que es concentraran les instal•lacions per fer exercicis en un sol espai, que s’ha d’acabar de definir”, va explicar el regidor Narcís Sastre.

Per últim, es treballarà al Camp de Mart per convertir l’espai en una “zona oberta, d’estada, permeable, perquè la gent se’l faci seu”. Per aconseguir-ho, es plantaran arbres, es trauran diverses barreres i s’eliminaran algunes estructures de l’espai.