Array ( [FILENOM] => f/o/Foto_nota_5aa28265b3f13.jpg [FILEMIDA] => 0,07 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Veray lamenta "l'actitud greument irresponsable de Madrenas, que perjudica a tots els gironins" | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Veray lamenta "l'actitud greument irresponsable de Madrenas, que perjudica a tots els gironins"

En relació a la carta que l’alcaldessa de Girona ha dirigit al comissari provincial de la Policia Nacional, la portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona demana a Madrenas que “d’una vegada per totes sigui i actuï com a alcaldessa del conjunt dels gironins i no només d’una part. Si no és capaç de fer-ho, que dimiteixi”.

divendres 23 de febrer de 2018


La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha lamentat avui “l’actitud greument irresponsable de Marta Madrenas, que perjudica a tots els gironins”, arrel de les paraules de l’alcaldessa de la ciutat en la carta que ha dirigit al comissari provincial de Policia Nacional de Girona declinant la seva assistència a l’acte de commemoració del 194è aniversari de la creació d’aquest Cos policial, que se celebrarà el proper dimecres dia 28 a la Subdelegació del Govern a Girona.

En aquest sentit, Concepció Veray ha reiterat la seva crítica als dos oficis que va signar l’alcaldessa el passat 4 d’octubre, trencant les relacions amb la Casa Reial, el Govern d’Espanya, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. “La carta d’avui és una mostra més de què actua tan sols per ideologia, així com de la seva actitud sectària amb la que l’únic que fa és continuar creant crispació en la societat”, ha afegit.

Així mateix, Concepció Veray ha posat en valor “l’excel·lent tasca que fa la Policia Nacional per vetllar per la seguretat de tots, de la mateixa manera que ho fan la resta de Forces i Cossos de Seguretat”. “Cal que existeixi una bona relació i sintonia entre totes les FCSE i d’aquestes amb l’Ajuntament per tal d’afavorir la cooperació i coordinació necessària que es requereix per al correcte desenvolupament de la seva tasca”, ha remarcat posant de manifest que “l’alcaldessa ha de vetllar per aquesta bona sintonia, perquè no fent-ho perjudica al conjunt dels gironins”.

Per tot plegat, la portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona ha demanat a Marta Madrenas que “d’una vegada per totes sigui i actuï com a alcaldessa de tots i no només d’una part, i si no és capaç de fer-ho, que dimiteixi”. “Girona es mereix una alcaldessa i un govern que ens representi a tots, que sigui i actuï de manera responsable i que tingui com a prioritat la millora de la qualitat de vida dels gironins”, ha conclòs Veray.