Array ( [FILENOM] => p/r/pressupostos_participats_fica_cullerada_5a609a182ee75.jpg [FILEMIDA] => 0,04 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Sisena edició dels pressupostos participats | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Sisena edició dels pressupostos participats

Un any més, i ja en van sis, els barris de la ciutat tornen a poder participar en els Pressupostos Participats, que tornarà a repartir 1,2 M€ entre les propostes més votades pels veïns de la ciutat.

dimecres 17 de gener de 2018


“Els pressupostos participats dels barris han estat i són una de les grans apostes del govern de Girona per fomentar la participació de la ciutadania en la presa de decisions municipals i és per això que, un cop més, volem fer una crida als veïns i veïnes de la ciutat a fer aportacions per millorar els seus barris”, va destacar durant la reunió el regidor Eduard Berloso.

Calendari de la sisena edició dels pressupostos
Els veïns i veïnes de Girona tindran l’opció de proposar projectes per portar a terme al seu barri. Aquestes propostes es podran presentar fins a l’11 de febrer a través del formulari que es trobarà a www.girona.cat/consultabarris o bé directament a través de les associacions de veïns i veïnes.

El procés continuarà amb la celebració de les diferents assemblees de barri a finals de febrer i a principis de març. En aquestes assemblees hi podran participar les entitats del barri que estiguin inscrites en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Girona i els veïns i veïnes de cada barri.

Totes les propostes es presentaran el dia de l’assemblea de cada barri per tal de donar-les a conèixer a tots els assistents i debatre-les conjuntament amb les que hagin presentat les entitats. Se’n prioritzaran un màxim de cinc, que els serveis municipals valoraran tècnicament i econòmicament.

Durant la segona quinzena d’abril es duran a terme les assemblees de retorn, en què es presentaran a entitats i veïns les valoracions sobre la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes presentades i es decidirà quines se sotmetran a consulta.

Tota aquesta informació es donarà a conèixer a la ciutadania a través de la distribució d’un butlletí que arribarà a les llars gironines a finals de gener.