L'espiral de la hist˛ria

L'espiral de la hist˛ria Ús un programa de televisiˇ coprodu´t per l'Ajuntament de Girona (SGDAP - CRDI) i Televisiˇ de Girona, dirigit i presentat per Xavier Carmaniu, que fou emŔs durant dues temporades, entre 2004 i 2006, per la televisió local gironina. El programa vol donar a conŔixer de forma didÓctica la hist˛ria de la ciutat a travÚs d'alguns dels seus fets hist˛rics, de les seves entitats i associacions aixÝ com dels carrers, places i altres indrets de la ciutat. Els capÝtols dedicats als carrers i les places serveixen tambÚ per donar a conŔixer la vida dels personatges que els hi donen nom.

  • Presentaciˇ a cÓrrec de Xavier Carmaniu

    Xavier Carmaniu i MainadÚ (Girona, 1975) Ús un historiador i periodista gironÝ que ha colĚlaborat amb diversos mitjans de comunicaciˇ, tant de premsa com de rÓdio o televisiˇ. A Televisiˇ de Girona va dirigir i presentar el programa L'espiral de la hist˛ria (nominat a millor programa local als Premis Zapping l'any 2004). A la mateixa televisiˇ tambÚ ha dirigit i presentat altres programes com l'espai d'entrevistes a escriptors La ciutat dels llibres o la sŔrie de documentals Girona desapercebuda.

    El fons audiovisual de Telelvisiˇ de Girona es conserva al CRDI.© 2024 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.