English | Español

Jornades I&R 2022

Des de 1990 se celebren a la ciutat de Girona les Jornades Imatge i Recerca (Jornades Antoni Varés). Aquest esdeveniment reuneix cada dos anys experts i públic interessat a debatre, reflexionar i ensenyar diferents aspectes vinculats amb la gestió del patrimoni fotogràfic i audiovisual.

Les Jornades aborden aquest tema des d'una àmplia perspectiva que abraça una multiplicitat d'especialitats, des de l'estudi de la fotografia històrica a la gestió del patrimoni cultural, l'arxivística o les noves tecnologies, entre d'altres. També es caracteritzen per la voluntat de conèixer quin és l'estat de la qüestió en el panorama internacional donant cabuda a ponents de diverses nacionalitats. Tot aquest coneixement queda recollit amb la publicació de les actes de les ponències, experiències i comunicacions.


Programa

Entre el 16 i el 19 de novembre de 2022 es va celebrar la 17a edició de les Jornades Imatge i Recerca (Jornades Antoni Varés), que recuperaven la presencialitat després del parèntesi ocasionat per la pandèmia. Com ve essent habitual en els darrers anys, durant els dos dies centrals de les Jornades (17 i 18) es van dur a terme les ponències i comunicacions al Palau de Congressos de Girona, mentre que el primer i el darrer dia (16 i 19) va estar dedicat als tallers, que van tenir lloc a les dependències del CRDI. Consulteu el programa.


Organitza: Amb el suport de:

Promou: Hi col·laboren:

Cercar a les actes (1990-2022)

Per obtenir un llistat de totes les actes deixeu els camps buits i sense seleccionar.
Per títol Per data (descendent)


© 2023 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.