Teatre Municipal de Girona

Educa emocionant i emociona't educant! - Tallers familiars al Teatre Municipal

Caram! que intens la vida de ser pares? Quin súper viatge això de ser família, no? T'imaginaves que aquesta aventura era tant… tant….( posa l'adjectiu que vulguis!!) Doncs vine al Teatre Municipal de Girona per descobrir com gaudir al màxim del viatge familiar que has triat i emociona't educant i educa emocionant!.

10 DE GENER DE 2017

Més informació

Conjuntament amb Educare Club, us proposem 4 tallers que partint dels valors dels espectacles de la programació familiar, us permetran aprofundir en diferents àrees com: l'educació en positiu dels nostres fills, eines i recursos per poder-los acompanyar en la construcció de la seva identitat, en la gestió de les emocions, pròpies i dels altres, en entendre i ajudar a superar les pors, en fomentar l'autonomia i/o en trobar el seu propi equilibri emocional. Tot això gaudint del trajecte conjuntament.

Els tallers que us oferim són:
21/01 - Educant en positiu!
11/02 - Aprenent a superar les pors
4/03 - La família, quin súper viatge!
22/04 - Fent camí emocional amb els nostres fills.


Els tallers estan pensats per durar aproximadament uns 90 minuts i s'estructuren en 3 parts molt dinàmiques: primer una molt breu introducció teòrica fonamentant l'objectiu del taller, seguida de la segona
part on gaudirem d'exercicis pràctics pels pares d'una banda, mentre de l'altra banda els infants fan els seus, i finalment tancarem fent exercicis conjunts pares i fills que ens ajudaran a dibuixar les conclusions més adients entre tots.

Tots els tallers estan basats en l'obra programada per la setmana següent i us permetran conectar amb l'espectacle i ajudar als vostres infants a volar ben amunt tot gaudint dels aprenentatges emocionants del
teatre familiar.

Edat mínima dels infants: 3 anys.
Horari: 11 h ( durada 1h 30 minuts aprox)
Preu: 10 € per família ( dóna dret a gaudir d'un descompte de 3 x 1 per a les entrades de l'espectacle relacionat)
Inscripcions: A través del mail teatremunicipal@ajgirona.cat per rigoròs ordre de rebuda. Places limitades.
Els tallers són independents entre sí.
Els avis són molt benvinguts.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });