Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal tanca la temporada amb el cartell d'entrades exhaurides

Més de 9.000 persones han passat pel Teatre Municipal aquesta temporada gener juny 2018.

26 DE MAIG DE 2017

Més informació

El passat dimecres 24 de maig el Teatre Municipal acollia la seva darrera funció de la temporada gener-juny 2017. L'espectacle encarregat fou l'òpera Carmen de Georges Bizet que aconseguí penjar el cartell d'entrades exhaurides. Amb aquest espectacle el nombre total d'assistents a l'equipament superà les 9.000 persones.

La programació estrictament parlant s'ha acabat però les activitats al Teatre continuen amb la mateixa intensitat, uns exemples en són el Festivalot, la setmana de la Moda, els escenaris especials o les diverses representacions de dansa de les escoles Maribel Bover, Ballet School, Funky Studio, etc.

Paral.lelament el Teatre ja ha enllestit la programació d'estiu, coneguda amb el nom d'EscèNit, que portarà circ, teatre i dansa a les places de Girona de manera totalment gratuïta. La programació encara no s'ha desvetllat però s'en coneix la cirereta del pastís: A corps perdus, un espectacle de circ de gran format de la reconeguda companyia francesa Bivouac. L'obra questiona els espais i formes en creació i en interacció per trobar de nou l'equilibri, entre els homes, les seves aspiracions i el seu entorn. Una proposta inclosa al projecte de Mar a Mar que girarà per diverses poblacions de la Xarxa de Municipis Transversal.
Una programació que inclou als més petits amb l'EscèNit petits on cada dilluns a les 19h es podrà gaudir de circ, titelles, teatre i molt d'humor a diverses places de Girona ( Plaça dels Jurats, Plaça del Pallol i la Devesa).

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });