Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal posa a l’abast de tots els professors i professores la nova campanya de Teatre Escolar 2018-19

Un any més, el Teatre Municipal ha programat la temporada escolar per a tots els nois i noies en edat escolar que vulguin conèixer i gaudir del món de l’escena.

29 DE MAIG DE 2018

Més informació

La motivació principal és facilitar que qualsevol alumne de Girona o del seu entorn, pugui tenir l’experiència de viure un espectacle d’arts escèniques en viu i en directe. Una bona experiència artística és vital per a l’educació i saber estar del nostre alumnat; és amb aquestes vivències on els nois i les noies obren la seva mirada a una nova realitat i copsen el món a través de les seves particularitats i interessos permetent-los entrar en contacte amb el seu món emotiu, creatiu i d’autoconeixement.

Per a la temporada 2018-2019 el Teatre proposa unes obres escollides a partir del que realment els han transmès: alegria, diversió, sorpresa, originalitat, empoderament, valentia, integració, respecte, creativitat, escolta, acceptació, coneixement, noves mirades...

Com sempre, les inscripcions es podran fer a través dels Recursos Educatius de l’Ajuntament de Girona a partir del proper 22 de juny i fins el 24 de setembre.

Mentretant tots els interessats poden anar fent agenda a través de la web del Teatre Municipal www.girona.cat/teatreobert

Per dubtes i/o aclariments podeu contactar directament amb el Teatre Municipal teatremunicipal@ajgirona.cat

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });