Teatre Municipal de Girona

El públic valora la programació d’EscèNit amb un excel·lent

Impàs Dansa tancava ahir la programació d’estiu del Teatre Municipal.

27 DE JULIOL DE 2017

Més informació

Ahir, 26 de juliol, el públic de la platea de l’Auditori de la Mercè aplaudia el darrer espectacle d’EscèNit, la programació al carrer del Teatre Municipal de Girona.

Un total aproximat de més de 4.500 persones han gaudit dels 13 espectacles gratuïts que s’han presentat per les diverses places de Girona.

Pel que fa a les valoracions del públic, des del Teatre ens mostrem molt contents i agraïts per la participació i per la valoració que ha estat d’una mitjana de 9,23 pel que correspon als espectacles d’adults i un 8,99 per als espectacles dels més menuts.

Els comentaris i suggeriments els tindrem en compte per la propera edició i ens encanten els comentaris com “brutal”, “ho heu fet molt bé” ó “10+++”.

Des del Teatre agraïm a tots els assistents que han assistit als espectacles i els encoratgem a continuar fent de prescriptors com fins ara, ja que, segons les enquestes, el 20% dels assistents vénen gràcies a comentaris de coneguts.

Moltes gràcies de nou per compartir la vostra experiència de venir al Teatre. Sou vosaltres, el públic, qui dóna sentit a la nostra tasca. Esperem retrobar-vos l’estiu que ve i per qui no se’n pugui estar, us encoratgem a venir a la temporada estable o durant la resta de programacions que celebrem al Teatre Municipal.

Bon estiu i bones vacances.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });