Teatre Municipal de Girona

Nova Programació del Teatre Municipal de Girona Gener-juny 2019

El Teatre Municipal serà l’escenari d’obres com “Conferència espectacular”, “Raphaëlle”, “Cosas que se olvidan fàcilmente”, “El preu” i “Maremar”, entre altres.

6 DE DESEMBRE DE 2018

Destaquem especialment tres espectacles que es podran veure per conèixer millor la contemporaneïtat de les arts escèniques: Conferència espectacular, a càrrec de David Espinosa que farà una classe magistral sobre les arts multidisciplinàries; Raphaëlle, teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística -aquesta vegada centrada en la vida d’una jove transsexual-, i Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle sobre els records a càrrec de Xavier Bovés, artista que treballa sempre per provocar noves experiències i que ha rebut excel•lents crítiques.

El preu, amb Pere Arquillué, Ramon Madaula i Rosa Renom, i Maremar, de Dagoll Dagom, són dues de les altres propostes destacades del Teatre Municipal de gener a juny. En el camp de la lírica, l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès serà present en l’oferta dels propers hivern i primavera amb les produccions Elisir d’amore, de Gaetano Donizetti, i La Bohème, de Giacomo Puccini.

En el camp familiar Safari, de la companyia La Baldufa, que tracta el tema del bullying; Tierra efimera, que juga amb la fusió entre pintura i cinema, i Món de cartró, que a través d’aquest material treballa la relació, l’escolta i la descoberta.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });