Teatre Municipal de Girona

S'acosta el Dia Internacional de la Dansa.

Després de la gran experiència de 2016, enguany del del Teatre Municipal de Girona volem repetir i ampliar la celebració.

19 D'ABRIL DE 2017

Més informació

Pel divendres 28 d’abril a la tarda proposem un programa divers a la ciutat i un espectacle al Claustre de La Mercè. A la tarda de divendres us volem convidar a ballar, teniu moltes possibilitats!

D’una banda, la xarxa de centres cívics s’apunta a la festa, de manera que, per aquells que tingueu ganes “d’envair l’espai, us oferim els centres cívics de Girona per a que els “ocupeu” amb la vostra proposta durant 10 minuts.

Qui tingui ganes de simplement improvisar, pot passar una estona per la Plaça Miquel Santaló. El Festival Sismògraf d’Olot també s’afegeix a la celebració i ens visita amb un mirall de 2x3 m. Els qui vulgueu ballar una estona només heu de passar per allí!

Finalment, també volem donar la oportunitat a qualsevol persona de moure’s una tarda i perdre la vergonya. Us proposem, juntament amb El Galliner, un taller gratuït a l’escola de Teatre gironina dirigit a persones majors de 15 anys per a que descobriu el moviment, no cal ni saber ballar ni ser actor per fer aquest curs. Simplement heu de tenir ganes de moure’t! Després de celebrar dos assajos durant el mes d’abril, aquella tarda, es presentaran els resultats. Trobareu més informació trucant al telèfon 972 20 58 84, o enviant un correu electrònic a elgalliner@elgalliner.cat. Tingueu present que la convocatòria s’obre a principis de mes!

Per tancar la jornada us proposem gaudir de Murs, una proposta de la companyia gironina Impàs Dansa a l’Auditori i al Claustre de La Mercè.

El dia 29, el pròpiament Dia Internacional de la Dansa, us proposem un segon programa doble de dansa, en aquesta ocasió al mateix Teatre Municipal i de la mà de Malpelo amb dos dels seus últims espectacles Bach i Cinquè hivern.

Us recordem que hem preparat un abonament especial de 20 € per tots aquells que vulguin assistir als tres espectacles. Consulteu el web del teatre www.girona.cat/teatremunicipal.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });