Teatre Municipal de Girona

Nova Programació del Teatre Municipal de Girona Gener - juny 2018

Més de 26 espectacles de teatre, òpera, dansa, circ i familiars conformen la nova temporada.

29 DE NOVEMBRE DE 2017

Les arts escèniques i la cultura en general és una eina imprescindible per a enriquir-nos individualment i col•lectivament. Gràcies a les diverses maneres d’explicar-nos el món, els artistes ens ofereixen estímuls per a reflexionar sobre tot el que ens rodeja i ens ajuden a veure la realitat amb uns altres ulls. Aquest hivern, podrem gaudir d’un seguit d’espectacles que de ben segur hi poden col•laborar: circ, dansa, teatre, òpera... Programació eclèctica i de qualitat per a totes les edats i tots els gustos.

Per a qui els agradi el teatre de text, podran gaudir entre altres d’una versió de “Calígula” d’Albert Camus, de “Bodas de sangre” i de “Así que pasen cinco años” de G. Lorca, de “Frankestein “ o de “ Moby Dick “ Pels seguidors de l’òpera tindrem Don Carlo de G.Verdi, i Cazvalleria Rusticana de Mascagni, pels enamorats dels musicals “A bit of Broadway” i en dansa contemporània la Producció Nacional de dansa “ l’Estol / Many” i en dansa urbana “James Brown tribute”; també “Píndoles” tres obres de diferents autors que no es representen a l’escenari convencional i que són fruit del Festival Píndoles de joves creadors o “Paradise” amb els actors de la sèrie de TV3 Merlí.

Les famílies podran gaudir de “Jan Totlifan” de l’Estaquirot Teatre, “Maure, el Dinosaure” del Teatre Nu, els italians Trico Troche amb el seu il.larant “Troppe Arie” i els veterans i sempre divertits Teatre Mòbil amb el seu darrer espectacle “Cösmix”. A més dels tallers en família on tractant els temes dels espectacles ens acompanyarem en el viatge de ser fills, pares i avis.

Una programació variada per a intentar que passem una molt bona experiència i, si pot ser, provocar transformacions que acabaran reflectint-se a les nostres vides..

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });