Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal de Girona ha de suspendre la funció d'"El filósofo declara"

"Lehman Trilogy" serà l'espectacle que substituirà l'obra anul·lada.

22 DE DESEMBRE DE 2016

Més informació

La companyia del Teatre Romea ha comunicat que no farà gira amb l'espectacle El filósofo declara. Davant d'aquesta situació el Teatre Municipal de Girona remplaçarà aquesta proposta per Lehman Trilogy. Els usuaris afectats podran bescanviar l'entrada per la nova funció passant per taquilla el mateix dia de la funció, o bé demanar el retorn del diners, si així ho prefereixen.Lehman Trilogy és una producció del Teatre Villarroel coproduïda amb el Grec 2016 Festival de Barcelona. Obra de Stefano Massini i dirigida per Roberto Romei. Un èxit internacional que retrata la història de Lehman Brothers, el banc d'inversió nord-americà que va desencadenar la crisi econòmica, ètica i social més greu dels últims 80 anys.


Lehman Trilogy explica la història de la companyia Lehman Brothers, des de l'arribada el 1844 a la ciutat de Nova York de Henry Lehman, un jueu alemany que buscava fortuna, fins a la caiguda del que era un dels bancs d'inversió més grans del moment, el 2008. L'espectacle traça la vida de tres generacions Lehman, recorrent la història del capitalisme modern des de l'intercanvi de béns fins al deliri contemporani, d'ordinadors que compren i venen en fraccions de segon, passant per la mediació comercial, la borsa o la globalització.


L'espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l'augment del benefici. El segle XX ha estat una cursa sense sentit cap a no se sap on, cada vegada més ràpida, amb menys regles i més desconnectada del món real i les seves estructures i necessitats. Una cursa que va desembocar en una crisi financera mundial i ha provocat una recessió de la qual encara en patim els efectes.


Nota. Podeu consultar tota la informació del nou espectacle a www.girona.cat/teatremunicipal

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });