Teatre Municipal de Girona

EscèNit s’acomiada fins l’estiu que ve i ho fa amb una nota més que notable

El públic assistent als espectacles de l’EscèNit valora la programació amb un 8,7.

31 DE JULIOL DE 2019

Més informació

Ahir, 29 de juliol, la plaça del Pallol acomiadava el darrer espectacle de l’EscèNit, la programació al carrer del Teatre Municipal de Girona.

Un total aproximat de més de 5.000 persones han gaudit dels 12 espectacles gratuïts entre els quals hem pogut veure òpera, dansa i circ contemporani.

Pel que fa a les valoracions del públic, des del Teatre, un any més, ens mostrem molt satisfets i agraïts per la participació i per la valoració que ha estat d’una mitjana de 8,7 pel que correspon a la programació d’EscèNit i un 8,9 pels espectacles del dia. En referencia a les valoracions qualitatives trobem adjectius com sensible, emotiu, divertit, original, sorprenent, xulíssim, intens o meravellós.

Des del Teatre agraïm a tots els participants que heu assistit als espectacles per compartir l’experiència de venir al Teatre. Sou vosaltres, el públic, qui dóna sentit a la nostra tasca. Esperem retrobar-vos l’estiu que ve i per qui no se’n pugui estar, us encoratgem a venir a la temporada estable o durant les properes programacions del FITAG i/o Temporada Alta.

Bon estiu i bones vacances.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });