Photoconsortium

Photoconsortium és una associació creada en el marc del projecte europeu EuropeanaPhotography (2012-2015) per tal de donar continuïtat a un consorci amb responsabilitats sobre el patrimoni fotogràfic.

Definició

PHOTOCONSORTIUM, the International Consortium for Photographic Heritage, és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció i millora de la cultura i del patrimoni fotogràfics.

Objectius

Photoconsortium té com a finalitat promoure, organitzar i gestionar conferències, exposicions, premis i cursos de formació, així com també la realització de publicacions. L'associació participa i promou la participació dels seus membres en nous projectes i iniciatives, també en col.laboració amb tercers, incloent però no únicament la participació en el programes de la Comissió Europea.

Cronologia

Inici: 2014

Equip

L'associació està integrada per 34 socis representants de 12 Estats membres. Es tracta de les principals agències fotogràfiques públiques i privades, així com institucions públiques, museus i particulars.

Participació

El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l'Ajuntament de Girona, és soci fundador de l'associació i assumeix un càrrec de conseller especialista en fotografia en el Consell Executiu.© 2019 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.