L’Arxiu Municipal de Girona tanca temporalment

DIMARTS 17 DE MARÇ DE 2020

El tancament respon a les mesures dictades per les autoritats competents per frenar l’expansió del coronavirus.

Recordem als usuaris que l’Arxiu Municipal de Girona romandrà tancat indefinidament i fins a nou avís, d’acord amb les mesures dictades per les autoritats sanitàries per prevenir l’expansió del coronavirus Covid-19. Això afecta tant l’Arxiu Administratiu com l’Arxiu Històric i el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI).

Les treballadores i treballadors de l’arxiu seguirem treballant des de casa gràcies a les eines informàtiques que s’han implementat per a facilitar el teletreball. No obstant això, en aquesta situació ens serà difícil atendre les consultes telefòniques i, per això, demanem als usuaris que vulguin adreçar-nos alguna consulta que ho facin a través del correu electrònic, ja sigui a arxiumunicipal@ajgirona.cat o a crdi@ajgirona.cat.

Us recomanem que consulteu tota la documentació que tenim a disposició al nostre web, que continua totalment operatiu. Us animem a descobrir recursos, documents, premsa, imatges o qualsevol altra informació o dades que potser encara no coneixíeu.
També ens podeu seguir a través del nostre compte de Twitter @arxiu_gi.

© 2020 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.