Recursos

El Govern de la ciutat

Cercador de regidors/es

Cot Cantalosella, Sergi

Graduat en Química per la Universitat de Girona i màster en Química sostenible per la Universitat Politècnica de València. Va complementar els estudis amb dues experiències laborals a l'estranger.
Els darrers tres anys ha treballat com a tècnic a la Generalitat. Primer al Servei de Vigilància i Control de l'Aire, després a l'OGAU de Barcelona i el darrer any al Gabinet Tècnic del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en matèria d'acció exterior i cooperació internacional.
També ha treballat com a comercial en una empresa de tractaments d'aigües, com a investigador en química sostenible en un centre tecnològic i de comercial en una consultoria ambiental, entre altres feines temporals. És membre d'Ecologistes en Acció, d'Aigua És Vida Girona i ha participat amb altres organitzacions de la ciutat i del país. És militant de la CUP Girona i soci de Som Energia, dels Naturalistes de Girona, d'Òmnium Cultural i de Plataforma per la Llengua. Ha col·laborat amb espais com Catarsi o l'Agenda Llatinoamericana i amb mitjans com Crític, La Directa, Radio Estel o RNE4. Veí de Pla de Palau - Sant Pau, va créixer a Fornells de la Selva, d'on també va participar de diverses entitats durant més de quinze anys.

Funcions

© 2024 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.