Recursos

El Govern de la ciutat

Cercador de regidors/es

Albertí Serra, Pere

Girona, 27/10/1953

Nascut a Girona el 27 d'octubre de 1953. Llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona el juny de 1976.
La major part de la vida laboral ha estat dedicada al món de l'educació. Així comença a treballar com a professor de biologia i geologia a l'institut de formació professional de Sant Feliu de Guíxols l'any 1978. El curs següent, desprès de superar les oposicions es destinat a l'institut Castellarnau de Sabadell. En aquests primers anys va compaginar aquesta activitat amb la docència al Col·legi Universitari de Girona, fins l'any 1982.
El curs 1980 és destinat al recent creat institut Montilivi de Girona, on ha impartit docència fins avui. També, i durant més de quinze anys va impartir docència a l'escola Vedruna de Girona.
Va superar l'any 1993 l'accés a càtedra, i ha exercit diferents càrrecs a la direcció, essent des del juny de 2005 el director del centre. Durant dos cursos escolar va ser el representant dels directors d'institut a la junta central de directors.
Ha publicat diferents treballs de caire científic i forma part d'un grup de treball sobre l'ensenyament de les Ciències de la Terra, equip que va obtenir el darrer premi de la beca Pallach sobre la geologia de Girona.
Ha practicat activament diferents esports, especialment l'atletisme. Fou un dels membres fundadors i membre de la junta de Fondistes de Girona, que es transformà en el grup Atletisme Girona, grup del qual encara en forma part. També va competir en la secció d'atletisme del GEiEG. És soci i seguidor de Girona FC, i forma part de la junta d'una de les penyes del club.

Funcions

© 2024 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.