Recursos

El Govern de la ciutat

Cercador de regidors/es

Muradàs Vàzquez, Isabel

És llicenciada en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat Pontifícia de Comillas i màster en Gestió i Política Universitària per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha estat administradora de l'Àrea de Lletres de la Universitat de Girona i ha treballat com a auditora d'Ernst&Young. És membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes. Actualment és administradora del Centre de Postgraus de la UDG.
Militant de Demòcrates de Catalunya, ha estat subdirectora d'Estudis i Coordinació de la Direcció General d'Administració Local del Departamet de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. Després de les Eleccions Municipals de 2011 fou nomenada regidora d'Educació i Esports i quarta tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Girona. El febrer de 2013 fou nomenada directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya a Girona. El març de 2014 fou nomenada cap de Gabinet de Presidència de la Diputació de Girona.
El maig de 2015 va entrar al Parlament de Catalunya com a Diputada. Alhora, a les Eleccions Municipals de 2015 va revalidar la seva acta com a regidora i fou nomenada primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Girona. Després que l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, fos investit president de la Generalitat el 10 de gener de 2016, Muradàs ocupà provisionalment el càrrec d'alcaldessa fins a l'elecció del seu successor.

Funcions

© 2024 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.