Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dijous 27 d'abril de 2017

'Girona, Temps de Flors' al call

Activitats del 13 al 21 de maig de 2017


Del 13 al 21 de maig se celebrarà Girona, Temps de Flors. Durant aquests dies, perquè els visitants puguin gaudir més estona dels muntatges florals, oferirem portes obertes de 10 h a 22 h.

Els dissabtes 13 i 20 de maig se celebrarà "Temps de Flors de Nit" i la "Nit Europea dels Museus" respectivament. Aquests dos dies es podrà visitar el museu i altres espais de la ciutat gratuïtament fins a mitjanit.

A més de la col·lecció permanent del museu i l'exposició temporal Aigües rituals. Una història dels banys jueus de Girona, també es podrà visitar el muntatge floral Viure, viure i viure, realitzat pels usuaris de l'Hospital de Dia d'Adolescents (IAS Institut d'Assistència Sanitària).

Durant els caps de setmana concerts de cant coral tindran lloc matí i tarda al pati del Centre Bonastruc ça Porta:
Dissabte 13
Diumenge 14
Dissabte 20

El djous 18 de maig ens acompanyarà el grup Vell Galligants amb un repertori d'havaneres, valsets, cançó de taverna, cançó popular i alguns temes inèdits; i el divendres 19, el grup Metderband amb peces clàssiques i modernes per a tots els gustos i edats.

A més, el dia 20 de maig, en el marc de la "Nit Europea dels Museus" podreu gaudir, a partir de les 21.30 h, de diverses càpsules de cinema a l'espai del bany ritual jueu.

Us hi esperem!

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat