Us trobeu a:   Informació  >  Accessibilitat del museu

Accessibilitat del Museu

El Patronat Call de Girona vol garantir el dret de totes les persones a participar de la cultura. L'accessibilitat universal i la inclusió social formen part dels nostres principis i el Museu d'Història dels Jueus és un museu de tothom i per a tothom. A continuació trobareu informació sobre l'accessibilitat al call de Girona i al Museu d'Història dels Jueus.

El Call de Girona es caracteritza pels seus carrerons estrets, amb pendents pronunciats i escales. S'hi accedeix a peu pel carrer de la Força. El carrer és empedrat, amb llambordes irregulars i pendent amb inclinació d'entre el 8 % i el 12 %. Al número 8 del carrer de la Força s'hi troba el Museu d'Història dels Jueus.


Aquests continguts han estat elaborats per l'Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Servei de Turisme, de l'Ajuntament de Girona en el marc del programa de cooperació territorial POCTEFA 2014-2020 (Programa INTERREG V-A España-Francia-Andorra), finançat amb fons europeus.
Us recomanem especialment la Guia del Turisme per a tothom i el Plànol de turisme accessible.


Entrada gratuïta per a la persona titular de la targeta de discapacitat (un/a acompanyant tindrà també entrada gratuïta si la targeta de discapacitat ho especifica).

Mobilitat reduïdaMobilitat reduïda

Entrada principal practicable amb dificultats: hi ha una rampa amb tres escalons inferiors a 2 cm per arribar a la taquilla i escales superiors a 5 cm per accedir a al primer pis del museu (col·lecció permanent).
L'espai d'exposicions temporals, situat a la planta baixa, davant la recepció del museu, és accessible a través d'una rampa.
Entrada alternativa accessible amb dificultats (un escaló superior a 5 cm) a través d'ascensor de mida mitjana. Cal demanar per l'ascensor a recepció, el personal del museu fa l'acompanyament fins a l'ascensor i indica el recorregut a seguir. Aquest servei està subjecte a la disponibilitat del personal: de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h, fora d'aquest horari és necessari trucar prèviament al 972 216 761 per demanar disponibilitat.
Bona circulació interior amb alguna dificultat que es pot superar amb rampes o algun escaló d'entre 2 i 5 cm que no impedeix la visió de l'espai. L'únic espai inaccessible per a usuaris en cadira de rodes és el micvé, espai estret al qual s'accedeix amb escales superiors a 5 cm.
L'exposició es pot seguir amb facilitat. Cal demanar a recepció com seguir l'ordre cronològic a través del recorregut alternatiu en cas d'utilitzar l'ascensor.
La gran majoria de vitrines i objectes exposats es troben a una alçada visible per a usuaris en cadira de rodes.
Mostrador d'atenció al públic no adaptat, però es pot disposar d'assistència puntual del personal del museu en tot moment.
Entorn exterior: carrer de vianants empedrat, amb paviment lleugerament irregular i pendent d'entre el 8 i el 12% d'inclinació.
Pàrquing reservat per PMR gratuït més proper: 1 plaça a plaça de Sant Josep a 290 m. Accés al museu des d'aquests punts pel c. de la Força, empedrat i amb pendent d'entre el 8 i el 12%.
Accés amb transport públic: parada més propera L12 Cort Reial (accessible, en vorera), a 210 m. Accés al museu des d'aquest punt pel c. de la Força, empedrat i amb pendent d'entre el 8 i el 12%.
Taxi: plaça de la Catedral, a 50 m, o a la plaça de l'Oli, a 150 m. Accés al museu pel c. de la Força.

Discapacitat visualDiscapacitat visual

Bona il·luminació interior.
Majoritàriament el text està contrastat. En català presenta una bona mida, en castellà, anglès i francès, lleugerament petita.
Audiovisual al primer pis, àudio en català.
Audioguia sense audiodescripció, en català, castellà, anglès, francès i hebreu.
El mobiliari expositiu no obstaculitza la circulació.

Discapacitat auditivaDiscapacitat auditiva

Exposició amb textos explicatius a les sales en català, castellà, anglès i francès.
Audiovisual al primer pis: àudio en català i subtítols en català, castellà, anglès i francès.

Discapacitat intel·lectualDiscapacitat intel·lectual

No presenta serveis adaptats.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2022 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web