Us trobeu a:   Informació  >  Contacte

Contacte

Carrer de la Força, 8
17004 Girona

Telèfon: 972 216 761

Informació i reserves:

reserves.callgirona@ajgirona.cat


Consultes acadèmiques:

consultes.callgirona@ajgirona.cat


Facturació i contractació:

administracio.callgirona@ajgirona.cat


Altres:

callgirona@ajgirona.cat


Direcció del Museu i de l'Institut: Sílvia Planas

Subscripció a butlletins

Si voleu rebre periòdicament informació de les nostres activitats, us podeu subscriure a un o més butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona.

Formulari d'informació

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació o fer qualsevol comentari o suggeriment. Els camps marcats amb * són obligatoris.
Per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si us plau introduïu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra cu, número tres, lletra zeta, lletra ve baixa, lletra ve doble, lletra efa

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat del Patronat Call de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment al Patronat Call de Girona o mitjançant l'adreça de correu callgirona@ajgirona.cat.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2024 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web