Us trobeu a:   Enllaços d'interès

Enllaços d'interès

Entitats i institucions

Association Européenne pour la Préservation et la Valorisation de la Culture et du Patrimoine Juifs
L'AEPJ és una associació sense ànim de lucre creada per la Red de Juderías de España - Caminos de Sefarad, la B'nai B'rith Europe i el European Council of Jewish Communities. Té com a finalitat la preservació i difusió del patrimoni jueu arreu d'Europa.

ICOM (International Council of Museums)
El Consell Internacional dels Museus (ICOM) és una associació no governamental sense ànim de lucre creada el 1946 que es dedica al desenvolupament dels museus i dels professionals museòlegs.

Museus

Associació de Museus Jueus Europeus
L'Associació de Museus Jueus Europeus (AEJM) té per objectiu promoure la cooperació i comunicació entre museus jueus d'Europa, així com oferir assistència als membres en la resolució dels reptes que avui dia troben aquests museus. Encoratja l'intercanvi d'informació i d'idees entre els museus jueus europeus, ofereix oportunitats de formació i aprenentatge i promou el suport i la cooperació mútues en una àmplia gamma d'àrees.

Museu d'Història de Catalunya
El Museu d'Història de Catalunya té per objecte exposar i difondre la història de Catalunya com a patrimoni col·lectiu, conservar els objectes que s'hi relacionen i enfortir la identificació dels ciutadans amb la història nacional.

Museo Sefardí de Toledo
Aquest museu va ser creat el 1971 a la Sinagoga del Tránsito, un edifici del segle XIV. D'una banda, inclou objectes arqueològics anteriors a 1492 trobats en el territori de l'Estat espanyol; de l'altra, mostra peces procedents d'arreu dels països on es van establir els sefardites després de l'expulsió.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat