Us trobeu a:   Informació  >  Horaris i tarifes

Horaris

Museu d'Història dels Jueus

L'entrada al Museu és al carrer de la Força, número 8.

Juliol i agost: de dilluns a dissabte de 10 a 20 h; diumenges i festius de 10 a 14 h.

De setembre a juny: de dimarts a dissabte de 10 a 18 h; dilluns, diumenges i festius de 10 a 14 h.

Els dies 24 i 31 de desembre obert de 10 a 14 h. Tancat els dies 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre.

Últim accés 30 minuts abans de l'hora de tancament.

Institut d'Estudis Nahmànides - Biblioteca Eliezer E. Schalit

Fora de l'horari d'obertura del museu, l'entrada a l'Institut és al carrer de sant Llorenç, s/n.

Del 16 de setembre al 21 de juny (excepte Nadal i Setmana Santa): dimecres i dijous de 14 a 18 h, divendres i dissabtes de 10 a 14 h. Tancat els dilluns, dimarts, diumenges i festius.

Nadal, Setmana Santa i del 22 de juny al 15 de setembre: dimarts, dijous i divendres de 10 a 14 h i dimecres de 14 a 18 h. Tancat els dilluns, dissabtes, diumenges i festius i els dies 24 i 31 de desembre. Vacances de l'1 al 15 d'agost.

Tarifes del Museu

Entrada gratuïta al Museu el primer diumenge de cada mes.

Entrada regular individual: 4 €

Entrada reduïda: 2 €

Audioguia: gratuïta a través de la secció Audioguies de la nostra pàgina web.

Descomptes

Entrada gratuïta: menors 14 anys, grups escolars de l'estat espanyol acompanyats de professorat, titulars dels carnets ICOM i de l'Associació de Museòlegs de Catalunya, Consorci per a la normalització lingüística, participants del Voluntariat per la llengua, titulars de la targeta Girona Cultura (de 0 a 15 anys), carnet Club Super 3, professors estat espanyol, premsa acreditada, guies oficials de turisme i agents de viatge.

Entrada reduïda: titulars del Carnet Jove o carnet d'estudiant, pensionistes, titulars carnet GEiEG, persones amb incapacitat permanent absoluta, aturats de l'estat espanyol, professors estrangers amb carnet, grups turístics amb reserva prèvia, grups universitaris o escolars estrangers a partir de 15 anys, bus turístic (presentant el cupó del llibret), carnet de família nombrosa o monoparental, carnet GironaMuseus segellat, titulars de la targeta Girona Cultura (a partir de 16 anys) i Sefarad Card.

Cal acreditar la pertinença a qualsevol d'aquests col·lectius a l'entrada del Museu. Els descomptes no són aplicables a les visites guiades o el servei d'audioguia.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat