Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Girona, Temps de Flors 2017

Muntatge floral al Centre Bonastruc ça Porta

del 13 al 21 de maig de 2017
Museu d'Història dels Jueus

Del 13 al 21 maig se celebrarà la 62a edició de "Girona, Temps de Flors". Enguany, el Centre Bonastruc ça Porta proposa la instal·lació artística Viure, viure i viure, a càrrec dels usuaris de l'Hospital de Dia d'Adolescents (IAS Institut d'Assistència Sanitària).

Aquest projecte ha estat realitzat en record de la Núria Terés i Bonet, professora de l'aula de l'Hospital de Dia d'Adolescents, ajuntant les grans aficions de la Núria; les bicicletes, les flors i teixir per construir aquest camí de la vida, on anem creixent, ens fem grans i ens carreguem d'experiències vitals.

Aquest muntatge es podrà visitar tots els dies de "Girona, Temps de flors" de 10 a 22 h. A més, els dissabtes 13 i 20 de maig es podrà visitar el museu i altres espais de la ciutat gratuïtament fins a mitjanit.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat