Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Memòries d'una pandèmia

Els museus d'història i d'etnologia inicien una campanya de recollida de materials per testimoniar la COVID-19

Del 19 de maig al 14 de juny de 2020
Museu d'Història dels Jueus

El Museu d'Història dels Jueus s'adhereix a la campanya de recollida de documents i objectes materials que testimoniïn el pas de la COVID 19 pel nostre país.

La campanya està adreçada a la societat en general, des de la ciutadania a empreses, representants de col·lectius ciutadans, autoritats públiques, institucions, ONGs o associacions de tot tipus.

Es pot participar en la campanya aportant fotografies, vídeos, missatges de veu, documents i objectes dels temes més diversos. Per exemple, cartells de ‘Tancat per COVID-19’; dibuixos o altres materials elaborats individualment o col·lectiva; objectes domèstics; nous productes creats per empreses o la indústria per fer front a la pandèmia; obres d’art a l’espai públic.

Trobaràs tota la informació per a participar en aquesta campanya dins la pàgina Memòries d'una pandèmia.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat