Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dimarts 22 de setembre de 2015

Jornades Europees del Patrimoni

9, 10, 11 i 12 d'octubre de 2015


Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. El Consell d'Europa va crear les Jornades l'any 1991 i, des d'aleshores, cada cop són més els països europeus que hi organitzen anualment activitats

Catalunya s'hi va adherir des de la primera edició. Més de 50 estats participen en aquest gran esdeveniment de difusió del patrimoni.

Aquestes jornades són dies de portes obertes a la participació ciutadana. Ajuntaments, entitats i agrupacions culturals locals d'arreu d'Europa són els encarregats d'organitzar les activitats amb un clar objectiu: facilitar els recursos necessaris per descobrir i viure el patrimoni cultural, concebut com un bé comú tant a nivell local com a nivell europeu.

A Catalunya enguany se celebraran els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre de 2015. En aquesta edició, el Consell d'Europa vol posar especial èmfasi a descobrir i potenciar el patrimoni industrial. Així doncs durant aquests dies es podrà gaudir de diferents activitats relacionades amb aquest patrimoni per tal de fer evident la gran importància que té per al patrimoni cultural de Catalunya.

Al centre Bonastruc ça Porta hem programat les següents activitats:

10 d'octubre, 11 h i 11.30 h - Una passejada pel call
11 d'octubre, 10 a 14 h - Jornada de Portes obertes al Museu d'Història dels Jueus

Activitats gratuïtes

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat