Us trobeu a:   Notícies

Notícies

divendres 19 de novembre de 2021

Pura i senzilla com Abigail. Nou disc de Rosa Zaragoza, ja a la venda

Rosa Zaragoza canta 9 poemes Hebraics de jueus catalans (s. XI-XV)


La idea d'aquest CD neix del llibre "Poemes hebraics de jueus catalans segles (XI -XV)"que va publicar Llibres del Mall l'any 1976, exhaurit des de fa temps, els autors del qual són Eduard Feliu i Mabres i Jaume Riera i Sans. L'artista ha concebut el disc com un homenatge a aquests hebraistes catalans, per la seva feina de donar a conèixer aquests erudits jueus que van viure a Catalunya a l'edat mitjana.

Rosa Zaragoza, amb aquest nou treball, fa un reconeixement a aquesta part del nostre patrimoni a través de músiques antigues i mediterrànies. La producció musical i tots els arranjaments han estat a càrrec d'Eduard Iniesta, que toca també la guitarra, el baglama i el buzuki. També hi són la Rusó Sala amb veu i guitarra i la Miriam Encinas amb les percussions.

El passat 26 d'agost, l'artista va presentar aquestes cançons a Girona, al pati del Centre Bonastruc ça Porta, en el marc del cicle "Nits de música al call". El disc, que es va enregistrar aquest mateix dia en directe, ha estat editat pel segell Discmedi i ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

El CD es pot comprar a la botiga del Museu d'Història dels Jueus

Més informació:
https://rosazaragoza.org/

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web