Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dimecres 10 de novembre de 2021

Nova publicació de la Xarxa de museus de les comarques gironines

Col·lecció "Cerca i troba" de l'Editorial Mediterrània


El passat 3 de novembre les xarxes territorials de les comarques gironines, de les terres de Lleida i Aran, i de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre van presentar tres llibres de l'Editorial Mediterrània centrats en el públic familiar.

Les tres publicacions formen part de la col·lecció “Cerca i troba” de l’Editorial Mediterrània, especialitzada en públic infantil, juvenil i familiar, i proposen una entretinguda i divertida recerca pels museus i espais de les xarxes territorials de museus a través de centenars d’objectes. El projecte, liderat des de les xarxes de museus, ha comptat amb l’assessorament d’una pedagoga i treballadora social que ha assessorat en temes de gènere, igualtat, família i diversitat cultural. Una iniciativa que té vocació de creixement i vol esdevenir la primera col·lecció per públic familiar del patrimoni museístic català. Els textos inclouen quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

El Museu d'Història dels Jueus, com a membre de la Xarxa de museus de les comarques gironines, ha participat en la publicació titulada Museus de les comarques de Girona, il·lustrat per Roser Matas, i que inclou 26 museus i 300 objectes per trobar. El llibre, que té un cost de 15 euros, es pot adquirir a la botiga del museu i a d'altres llibreries importants dels territoris de parla catalana, biblioteques públiques i plataformes de venda en línia.

Trobareu més informació a la web de Patrimoni cultural.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web