Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dijous 12 d'agost de 2021

Jornades Europees de la Cultura Jueva 2021

Activitats


El diumenge 5 de setembre se celebra la 22a edició de les Jornades Europees de la Cultura Jueva, que tenen per objectiu destacar la diversitat i el valor cultural del judaisme, així com promoure el diàleg i el respecte, el reconeixement mutu i l'intercanvi d'idees, convidant el gran públic general a participar-hi a través de tot un ventall d’activitats gratuïtes.

DIÀLEG és el tema escollit aquest any, al voltant del qual se centraran totes les propostes. Novament, les Jornades compten amb el suport i recursos materials d'una exposició creada per la Biblioteca Nacional d'Israel sobre el tema Diàleg.

Enguany, les Jornades s’emmarquen també sota el paraigües del nou projecte NOA (Networks Overcoming Antisemitism), que agrupa diverses xarxes europees amb iniciatives per combatre l’antisemitisme, i que promourà la creació de narratives positives al voltant de la cultura jueva al continent europeu.

Al call de Girona, el Museu d'Història dels Jueus s'uneix com cada any a aquesta iniciativa oferint diverses activitats gratuïtes:

Dijous 26 d'agost - 21 h
Pura i senzilla com Abigail. Enregistrament en directe del nou disc de Rosa Zaragoza.

Dijous 2 de setembre - 18 h
Diàleg entre Cultures. Taula rodona amb la comunitat jueva local.

Diumenge 5 de setembre - de 10 a 14 h
Portes obertes al Museu d'Història dels Jueus.

Dijous 9 de setembre - 19 h
Domicili inconegut. Lectura dramatitzada. ACTE AJORNAT

Més informació: https://jewisheritage.org/european-days

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat