Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dilluns 25 de gener de 2021

Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust

27 de gener


El dia 27 de gener es commemora a tota Europa, per resolució del Parlament de 27 de gener de 2005, el Dia Oficial de la Memòria de l'Holocaust i Prevenció dels Crims contra la Humanitat, data escollida en record de l'alliberament del camp d'extermini d'Auschwitz-Birkenau (Polònia) l'any 1945. La resolució convida tots els governs i parlaments dels estats membre a mantenir viu el record d'aquesta barbàrie i a educar per al futur, per tal de relegar al passat la intolerància, la discriminació i el racisme.

El Patronat Call de Girona se suma a aquesta commemoració oferint diversos esdeveniments en record de les víctimes. Enguany, a causa de les limitacions que ens imposa la distància social, es realitzaran en línia:

Dimecres, 27 de gener
Participació en la campanya digital #WeRemember.
Projecció de la pel·lícula Els il·legals.

Dijous, 28 de gener
Conversa oberta en línia Auschwitz: paisatge i memoria. Reflexions sobre una visita, una ferida a l'ànima, amb Marta Marín-Dòmine, Assumpció Hosta i Pepa Balsac.

Divendres, 29 de gener
Visita comentada a l'exposició temporal "Je vous offre les oiseaux / Us ofereixo els ocells", a càrrec de la seva comissària Marta Marín-Dòmine.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat