Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dilluns 27 d'abril de 2020

#MyParallelTraces, nova bústia virtual oberta. Envieu les vostres postals!

Tens alguna imatge especial, relacionada amb el patrimoni jueu, que vulguis compartir? Quina? Què representa per tu? Explica’ns-ho i envia’ns una postal virtual


Viatjar és complicat ara mateix. Museus, exposicions i llocs estimats, ara són tancats. Però això no ens impedeix seguir descobrint i explorant el patrimoni jueu europeu. Podem seguir-hi connectats a través de la plataforma interactiva #MyParallelTraces, i explicar les nostres pròpies històries.

Participar-hi és fàcil i també pot ser divertit!
Entra en aquest formulari, puja la teva foto, afegeix una breu explicació del context històric i una reflexió personal de la teva connexió amb el lloc.

Les imatges s’aniran publicant a la pàgina web com una galeria que anirà creixent, amb aproximacions obertes i plurals al patrimoni jueu des d’una perspectiva personal. Un espai per interpretar i reinterpretar el patrimoni, i per interrogar-nos a nosaltres mateixos sobre el significat de cada lloc, no només des del passat, sinó també del present i del futur. El patrimoni jueu és tant una font com un recurs i totes les opinions compten, també la teva.

El projecte "Parallel Traces" és co-finançat per la Unió Europea en el marc del programa "Creative Europe 2018-2020".

Més informació
https://paralleltraces.eu/my-parallel-traces/

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat