Us trobeu a:   Notícies

Notícies

divendres 10 de gener de 2020

Un any més seguim millorant el museu

Al llarg del 2019 el Museu d'Història dels Jueus ha renovat el seus espais i ha treballat per la difusió de la història jueva gironina gràcies a subvencions i ajuts públics


Durant el 2019, el Museu d’Història dels Jueus ha ofert dues noves exposicions temporals i un cicle de conferències, entre altres activitats, i també ha renovat dos àmbits de la col·lecció permanent: “Guanyar-se el pa” i “Una relació difícil”.

Això ha estat possible gràcies a l’aportació pressupostària dels nostres patrons (Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona), però també a subvencions i ajuts públics, com la que provenia de la convocatòria de la Generalitat per al funcionament i activitats dels museus de Catalunya.

Enguany, la Generalitat de Catalunya, en la reunió de la Junta d'Herències del 20 de desembre del 2018, va acordar que una part de l'import econòmic destinat a dotar la línia de subvencions per al funcionament i les activitats dels museus de Catalunya havia de provenir de la distribució dels cabals relictes de les herències intestades. Aquest acord va fer possible que el Museu d’Història dels Jueus hagi pogut realitzar totes aquestes accions al llarg de l’any 2019.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat