Us trobeu a:   Notícies

Notícies

divendres 30 d'agost de 2019

Premis del Concurs 'Parallel Traces, una nova mirada al patrimoni jueu'

30 d'agost de 2019


El passat 17 de juliol va finalitzar el plaç del concurs del projecte europeu “Parallel Traces, una nova mirada al patrimoni jueu” i després d’una acurada avaluació per del Jurat de les obres més originals, ja han estat seleccionades les quatre propostes guanyadores.

Al concurs s’hi ha presentat un total de 64 obres artístiques, que han estat valorades per un jurat format de 12 membres, professionals dels camps de la fotografia digital, les arts audivisuals, i el patrimoni cultural i jueu. D’acord amb les bases del concurs, s’han premiat les obres en dues categories, i els guanyadors de cada categoria són:

D’ara: Presència en l’actualitat
1r Premi: Josep Maria Oliveras (Girona)
2n Premi: Ewa Rossano (Wroclaw)

Del passat: Imatges amb història
1r Premi: Witja Frank (Wroclaw)
2n Premi: Tsotne Tsereteli (Tbilisi)

Els i les guanyadores rebran els premis en efectiu, per un import total de 5.000 €. El primer premi de cada categoria rebrà 1500 € i el segon, 1000 €.
Les obres guanyadores s’exposaran a les exposicions programades en les diferents ciutats europees que formen part del projecte, i els i les artistes tindran la possibilitat de viatjar a una d’aquestes ciutats, asistir a la inauguració de la mostra i presentar-hi els seus treballs.

Girona serà la primera ciutat a acollir l’exposició, que s'inaugurarà el proper 1 d'octubre a les sales temporals del Museu d'Història dels Jueus.

Trobareu més informació a:
paralleltraces.eu
Facebook
Twitter
InstagramPatronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat