Us trobeu a:   Agenda

Agenda

L'aportació jueva a la idea d'Europa

L'École des Annales: Marc Bloch i Lucien Febvre. Una nova mirada a la història d'Europa.

A càrrec de Joaquim Nadal Farreras

Dijous 18 de gener de 2018
Institut d'Estudis Nahmànides

Primera de les conferències del cicle "L'aportació jueva a la idea d'Europa"

Joaquim Nadal Farreras, Girona 31 de gener de 1948. A banda de la seva faceta política, és doctor en Història per la Universitat de Barcelona. Professor de la Universitat de Liverpool (1970-1972) i professor d’Història de Catalunya de la Universitat Autònoma de Barcelona (1972-1983). Director del Col·legi Universitari de Girona entre 1978 i 1979, catedràtic d’Història Contemporània de la UAB des de 1987 i de la Universitat de Girona des de 1992. Des del 25 d'octubre de 2013 és Director de l'Institut Català de Recerca en el Patrimoni (ICRPC).

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia.

L’assistència i participació a tot el cicle de conferències podrà ser reconeguda amb 0,5 crèdits acadèmics per als estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Podeu accedir a aquesta conferència a través del Repositori Digital d'Àudio i Vídeo de la Universitat de Girona (DUGiMedia).

Ho organitza: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Adreça: carrer Sant Llorenç s/n

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat