Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Muntatges de Girona, Temps de Flors 2010

Instal·lacions florals al Centre Bonastruc ça Porta

Del 8 al 23 de maig de 2010
Call de Girona

Enguany el Centre acull tres exposicions de flors:

- Leontopodium: pintures mixtes de Ferran de la Rosa. Camps de flors en teles immenses que fan que l'espectador quedi immers en unes pinzellades minúscules i degoteigs amb gran càrrega cromàtica i ritme.

- Dones, flors i agulles: l'art de cosir creant. Patchwork amb motius florals a càrrec Manoli Lozano, Maria Fornells, Magui Bubes i Dolors Miralpeix. Organitza: Col·lectiu de dones La Cata.

- Maons verds: muntatge a càrrec de Laura Camprubí, Luz Duque, Gabriela García, Biel Horrach, Pedro de Ponte, Jordi Soler i Antonio Zamora. Amb el muntatge es configuren una sèrie d'elements que reestructuren la idea de pati, introduint el concepte de mur. Es tracta de (de)construir la visió més convencional que es pot tenir mitjançant un mur vegetal titulat "Maons Verds" que conforma un jardí vertical.

Més informació al web de Girona, Temps de flors.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat