Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Girona, Temps de Flors 2016

Muntatge floral al Centre Bonastruc ça Porta

Del 7 al 15 de maig de 2016
Call de Girona

Del 07 al 15 maig se celebrarà la 61a edició de "Girona, Temps de Flors". Enguany, el Centre Bonastruc ça Porta proposa la instal·lació artística Inflorescències errants, a càrrec del Taller de Magnèsia. Una floració inesperada al cor del call. Arbres que es revelen dioics, mascles d'encens, femelles candents. Flors penjants amb aroma litúrgic que esdevenen un recurs excepcional. Tot s'aprofita, tot es recicla. L'espai es transforma.

Participants: Taller de Magnèsia. Laia Escribà Nadal i Quim Pou Rovira.

Aquest muntatge es podrà visitar tots els dies de "Girona, Temps de flors" de 10 a 22 h. A més, els dissabtes 07 i 14 i el dimecres 11 de maig es podrà visitar el museu i altres espais de la ciutat gratuïtament fins a mitjanit.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat