Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Passadors i refugiats: l'experiència personal i la literatura de Jordi Pere Cerdà

Conferència a càrrec de Jordi Julià, en el marc del cicle de conferencies "Pirineus, frontera i refugi"

Dijous 14 d'abril de 2016
Call de Girona

Jordi Julià i Garriga (Sant Celoni, 1972) és doctor en teoria de la literatura i literatura comparada per la UAB, matèria sobre la qual imparteix docència a la Facultat de Filosofia i Lletres.

És autor de diversos estudis literaris com ara La crítica de Gabriel Ferrater (2004), Poètica de l'exili (2011) o L'abrupta llengua. Mercè Rodoreda, una poeta a l'exili (2013). Julià és autor també d'una nodrida obra poètica que inclou títols com Els grills que he matat (1998) o Els déus de fang (2007).

Les seves obres han estat distingides amb el premi Màrius Torres de poesia, el Premi Vicent Estellés, el premi Ciutat de Palma-Joan Alcover i el Premi Jocs florals. A més, ha estat guardonat amb el premi Memorial Walter Benjamin d'enguany per l'assaig Els cants de l'èxode. Figuració poètica de l'exili republicà de 1939.

Lloc: Institut d'Estudis Nahmànides
Entrada gratuïta pel carrer de Sant Llorenç

Organització: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona).
Cicle reconegut amb 0,5 crèdits ECTS per als estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Podeu accedir a aquesta conferència a través del Repositori Digital d'Àudio i Vídeo de la Universitat de Girona (DUGiMedia).

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2021 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web