Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Tres culturas tres

Concert en el marc de la 16a Jornada Europea de la Cultura Jueva 2015

Dijous 3 de setembre de 2015
Call de Girona

Concert fresc i participatiu que, mica en mica, va guanyant en dinàmica amb els temes més rítmics, barrejant frescament sonoritats ibèriques, centreeuropees, mediterrànies i nord-africanes. La guitarra flamenca n'és el fil conductor, enriquit amb el so del llaüt àrab, la darbuka, el riqq i el bendir, a més del violí, la guitarra-cigne hindú, la mandola i la veu de quatre intèrprets i amics, representants de les Tres Cultures, jueva, cristiana i musulmana, que van conviure durant segles a la Península: Paco Díez, Idó Segal, Wafir S. Gibril i Raúl Olivar.

El grup ha recorregut diversos escenaris en diferents països; en destaquem el concert a Sarajevo (Bòsnia), ciutat de Tres Cultures, l'any 2014 dins dels actes commemoratius del I Centenari de la Primera Guerra Mundial.

Entrada gratuïta, aforament limitat.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat