Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Hist˛ria dels Jueus i de l'Institut d'Estudis NahmÓnides tambÚ som a casa per˛ continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bÚ i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

'Girona, Temps de Flors 2015'

Muntatge floral al Centre Bonastruc ša Porta

Del 9 al 17 de maig de 2015
Call de Girona

Del 09 al 17 maig se celebrarÓ la 60a ediciˇ de Girona, Temps de Flors. El Centre Bonastruc ša Porta se suma un any mÚs a aquesta iniciativa amb un muntatge floral realitzat per David Coso, Francesc Oliveres, Joan Vidal i Chechu Gonzßlez que porta el nom de Fora Vila:

Obrim la finestra: un espai "foršat", amb elements que conjuguen, de diferents Ómbits o indrets. Descobrim una diversitat de formes, aromes i colors, que poden conviure i crear un entorn harm˛nic.

Aquest muntatge es podrÓ visitar tots els dies de Girona, Temps de flors de 10 a 22 h. A mÚs, els dissabtes 09 i 16 i el dimecres 13 de maig es podrÓ visitar el museu i altres espais de la ciutat gratu´tament fins a mitjanit.

AixÝ mateix, durant la setmana de Girona, Temps de flors podreu gaudir de portes obertes al Museu d'Hist˛ria dels Jueus i moltes altres activitats

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat