Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Hist˛ria dels Jueus i de l'Institut d'Estudis NahmÓnides tambÚ som a casa per˛ continuem treballant per tal que pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bÚ i ben aviat ens pugueu visitar personalment.

Girona, Temps de Flors 2014

Muntatges florals al Centre Bonastruc ša Porta

Del 10 al 18 de maig de 2014
Call de Girona

Del 10 al 18 maig se celebrarÓ la 59a ediciˇ de Girona, Temps de Flors.
El Centre Bonastruc ša Porta se suma un any mÚs a aquesta iniciativa amb un muntatge floral i una mostra de pintura.

- Rak˙, espai floral realitzat per noies i nois de l'Hospital de dia d'Adolescents (IAS Parc Hospitalari MartÝ JuliÓ), utilitzant la tŔcnica tradicional japonesa del rak˙ d'elaboraciˇ de cerÓmica.

- Desordres en equilibri, exposiciˇ de pintures de Nani Navarro. Una innovadora i creativa tŔcnica pict˛rica sobre l'alumini, barrejant diferents materials, creant espais de llum, color i bellesa sobre el metall.

Aquests muntatges es podran visitar tots els dies de "Girona, temps de flors" de 10 h a 21 h. A mÚs, el dissabte 10 i el dimecres 14 de maig se celebrarÓ 'Temps de Flors de Nit', que permetrÓ visitar el museu i altres espais de la ciutat gratu´tament fins a mitjanit.

Entrada gratu´ta

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat